15.5 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSportUdrea: Culoarea aprobată pentru posibilele alianţe locale este verde

Udrea: Culoarea aprobată pentru posibilele alianţe locale este verde

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, duminică, după şedinţa Colegiului Director al PDL, că, în cazul în care organizaţiile partidului vor face alianţe la nivel local, culoarea aprobată pentru aceste alianţe este verde, iar sigla este inima, potrivit Mediafax.

 

“Vom avea mişcare populară la nivel local, fiecare organizaţie este liberă să-şi facă alianţele, în funcţie de activitatea politică locală şi de parteneriatele pe care le are. Culoarea aprobată a fost, pentru aceste alianţe, verde, şi va fi unitar la nivel naţional şi, de asemenea, sigla va fi sigla populară, inima”, a precizat Udrea.

Ea a dat ca exemplu o posibilă astfel de alianţă la Bucureşti.

“De exemplu, Mişcarea Populară pentru Bucureşti va fi făcută cu partidele cu care noi decidem la Bucureşti să intrăm într-o alianţă electorală”, a adăugat Elena Udrea.

PDL nu va încheia la nivel naţional niciun fel de alianţă pentru locale, dar organizaţiile judeţene pot decide să încheie alianţe pe plan local, sub denumirea “Mişcarea Populară”, cu sigla inima, a declarat, duminică, după şedinţa Colegiului Director, preşedintele PDL, Emil Boc.

Liderii PDL s-au reunit, duminică, la Parlament, în şedinţa Colegiului Director al PDL pentru a discuta despre strategia partidului în alegeri.

Şedinţa a durat mai mult de trei ore.

Cele mai citite

Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Oltenii lui Gâlcă au bătut noua campioană

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-0 în fața noii campioane FCSB, pe teren propriu, în etapa cu numărul opt din play-off-ul Ligii...

Rusia atacă cibernetic Germania și Cehia. Ce măsuri s-au luat

Germania a anunţat luni că şi-a rechemat în ţară "pentru consultări" ambasadorul din Rusia, după ce vineri a acuzat un grup de hakeri ruşi...

SUA îndeamnă Turcia și Israelul să-și rezolve diferendele

Statele Unite(SUA) au îndemnat luni Turcia şi Israelul să rezolve diferendele dintre ele, după ce Ankara a anunţat că suspendă relaţiile comerciale în încercarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă