9.8 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSportTVR transmite competiția lui David Popovici din această seară

TVR transmite competiția lui David Popovici din această seară

TVR 1 va difuza, în această seară, începând cu ora 19, mai multe probe de înot din Campionatul Mondial de Natație, de la Budapesta, printre care și semifinala la 100 m liber, în care s-a calificat David Popovici, cu cel mai bun timp din serii.

Președintele TVR, Dan Turturică, a făcut mai multe clarificări cu privire la competiția difuzată și de ce nu au fost transmisiuni până acum.

,,Pe scurt: pentru că acum doi ani, când au fost ofertate inițial drepturile de difuzare ale acestei competiții, nimeni nu a fost interesat să le cumpere. Motivele sunt numeroase. Printre cele vizibile: “înotul nu face audiență,” “când a dat vreo televiziune românească înot în prime time?”, nimeni nu a anticipat ”fenomenul Popovici” și altelele asemenea. Din păcate, după ce ratezi oferta inițială, e mai complicat să obții drepturile de difuzare în buza concursului. Mai ales, pentru o instituție publică!”, a punctat Turturică pe pagina sa de Facebook.

Vestea bună pe care o mai anunță președintele TVR este că: ,,David Popovici, dar si alți tineri înotători români de mare valoare, vor concura la începutul lunii iulie la Campionatele Europene de Înot pentru Juniori 2022, competiţie desfăşurată în premieră în România şi pe care Televiziunea Română o va transmite, în direct, în în exclusivitate, pe TVR 1, în perioada 5-10 iulie 2022.”

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Trump a declarat că Israelul trebuie să „încheie” războiul din Gaza pentru că pierde mult sprijin la nivel internațional

Fostul preşedinte american Donald Trump a declarat, într-un interviu acordat unei publicaţii israeliene, că Israelul trebuie să "încheie" războiul din Fâşia Gaza, deoarece pierde...

Decretele semnate astăzi de Klaus Iohannis. Președintele a acordat drapelul de luptă Direcţiei Generale de Protecţie Internă din MAI şi Institutului „Cantacuzino”

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat marți, 26 martie 2024, mai multe decrete. Printre acestea se află și decretele privind acordarea Drapelului de luptă...

București, pe locul trei în topul orașelor cu cele mai accesibile locuințe din Europa, după Bruxelles și Sofia

Surpriză! Bucureștiul se află printre orașele europene cu cele mai accesibile locuințe, conform unui studiu recent. Clasamentul se bazează exclusiv pe prețul mediu pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă