„Tigroaice” rănite. CSM București, învinsă pe teren propriu de Rostov pe Don

Formația de handbal feminin CSM București a pierdut restanța Champions League cu rusoaicele de la Rostov pe Don, cu scorul de 22--27, pe teren propriu, în Sala Polivalentă „Ioan Kunst-Ghermănescu” din Capitală.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.11.2020 - 20:16

CSM a pierdut fără drept de apel meciul care a fost şi un duel al antrenorilor Adrian Vasile şi Per Johansson, foşti (la CSMB) şi actuali colaboratori (la naţionala Muntenegrului).

„Tigroaicele” au comis multe erori în prima repriză, iar Rostov a avut şi opt goluri avans, 16-8, iar la pauză a avut un avantaj de şase goluri, 16-10. CSM Bucureşti nu a condus niciun moment în acest meci, iar egalitatea s-a consemnat doar în primele secunde ale jocului.

După pauză, gazdele au reuşit la un moment dat să se apropie la trei goluri, 19-22, 20-23, 21-24, 22-25, dar Rostov a câştigat în cele din urmă cu 27-22.

CSM Bucureşti trebuia să joace în weekend, tot acasă, cu SG BBM Bietigheim, în etapa a 9-a, dar meciul a fost amânat, după apariţiei unor cazuri noi de Covid-19 la echipa FTC Rail Cargo Hungaria, ultima adversară a formaţiei germane, care a intrat în carantină din acest motiv.

După acest meci, Rostov pe Don este noul lider al grupei, cu 13 puncte (7 jocuri), urmată de CSM Bucureşti, cu 11 puncte (8 jocuri).

Comentarii