12 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSportTennys Sandgren, mesaj de susținere pentru Djokovic

Tennys Sandgren, mesaj de susținere pentru Djokovic

Jucătorul de tenis american Tennys Sandgren i-a transmis un mesaj de susținere lui Novak Djokovic. Numărul 1 mondial se află în mijlocul unei dispute cu autoritățile australiene.

Starul de tenis american, Tennys Sandgren, și-a arătat sprijinul în scandalul în care este implicat colegul său de breaslă. Novak Djokovic nu a putut să intre în Australia deoarece a avut probleme cu viza. Sportivul, nevaccinat, ar fi primit o scutire medicală pentru vaccin, însă aceasta nu ar fi fost corespunzătoare cu viza lui.

Tennys Sandgren i-a transmis un mesaj lui Djokovic

„Novak, fii puternic, amice. Sper să ieși de acolo curând.”, a spus Sandgren pentru Reuters.

Djokovic a primit scutirea în urma unei revizuiri efectuate de două comisii medicale independente. Totuși, la aterizarea la Melbourne pentru Australian Open din această lună, i s-a interzis intrarea.

Sârbul, care urmărește cel de-al 21-lea titlu de Grand Slam, este în prezent într-un hotel din Melbourne pentru deținuții imigranți. Avocații săi au lansat un apel, care urmează să fie audiat luni.

Părinții lui Djokovic și guvernul sârb au criticat tratamentul aplicat campionului, mama sa spunând că acesta este „prizonier”. Djokovic a refuzat constant să-și dezvăluie statutul de vaccinare, criticând public mandatele de vaccinare.

Totodată, Sandgren a întrebat dacă Djokovic a fost singurul remarcat fără vaccin. Potrivit organizatorilor de la Australian Open, mai mulți jucători au primit astfel de scutiri.

„Alți jucători care au primit aceleași scutiri medicale ca și el, au fost examinați și s-au întâlnit aproape cu aceeași ostilitate la sosire? Părea că era foarte specific pentru el și pentru numele său, deoarece este un tip de profil și jucătorul numărul unu din lume, iar poziția sa cu privire la vaccinări a fost destul de deschisă în ceea ce privește nevaccinarea.” el a spus.

Sandgren, care a ajuns de două ori în sferturile de finală de la Australian Open, a spus că nu concurează deoarece nu este vaccinat și nu poate primi nici scutire medicală.

Citiți România Liberă și pe Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Prințul de Wales întrebat despre soție și copii: „Toţi sunt bine, mulţumesc. Da, suntem bine”

„ Vă supăraţi dacă vă întreb cum se simt soţia şi copiii dumneavoastră?" a fost întrebat prinţul de Wales de o femeie, potrivit actualitate.org. El...
00:01:33

Creștere alarmantă a persecuțiilor în Venezuela în contextul Alegerilor Prezidențiale, avertizează ONG-uri și Experți ONU

Un grup pentru drepturile omului și experți ai ONU au denunțat marți o "creștere alarmantă a disparițiilor forțate" în Venezuela înaintea votului prezidențial din...

Prințul de Wales întrebat despre soție și copii: „Toţi sunt bine, mulţumesc. Da, suntem bine”

„ Vă supăraţi dacă vă întreb cum se simt soţia şi copiii dumneavoastră?" a fost întrebat prinţul de Wales de o femeie, potrivit actualitate.org. El...
Ultima oră
Pe aceeași temă