7.9 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSportDjokovic este ținut ca un „prizonier”, acuză mama jucătorului de tenis

Djokovic este ținut ca un „prizonier”, acuză mama jucătorului de tenis

Novak Djokovic este ținut „ca un prizonier” în carantină în Australia, a declarat joi mama sa. Autoritățile i-au refuzat intrarea în țară.

Întrebat despre cazarea lui Djokovic din Melbourne, mama jucătorului de tenis a spus că este „teribilă” și că autoritățile nu îi permiteau să se mute în locuința pe care o închiriase. Campionul sârb și numărul unu mondial a rămas în Australia după ce avocații săi au lansat un recurs pentru a anula decizia guvernului federal.

„Îl țin pe ca un prizonier”, a declarat mama lui Djokovic

„Îl țin ca pe un prizonier. Nu este corect, nu este uman”, a spus Dijana Djokovic la o conferință de presă alături de alți membri ai familiei sale.

Familia lui Djokovic a susținut joi o conferință de presă de urgență, în care mama și tatăl lui au vorbit ambii. Dijana Djokovic a vorbit cu fiul ei la telefon și a dezvăluit că nu a reușit să doarmă prea mult în hotelul în care stă.

„Nu am vorbit foarte mult, dar am vorbit câteva minute. Eu ca mamă ce pot să spun?”, a declarat Dijana Djokovic reporterilor.

O instanță a fost de acord să nu-l expulzeze înainte de o audiere completă programată luni. Autoritățile i-au refuzat intrarea în țară în urma criticilor privind decizia de a-l scuti de cerințele de vaccinare împotriva COVID-19 pentru Australian Open.

Forța de frontieră a Australiei a lansat, de asemenea, o declarație pe această temă joi, spunând: „ABF poate confirma că domnul Djokovic nu a furnizat dovezi adecvate pentru a îndeplini cerințele de intrare în Australia, iar viza i-a fost ulterior anulată.

Citiți România Liberă și pe Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...
Ultima oră
Pe aceeași temă