11.9 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSportTenisSlovenia-România 0-1. Ana Bogdan aduce primul punct în confruntarea din Billie Jean...

Slovenia-România 0-1. Ana Bogdan aduce primul punct în confruntarea din Billie Jean King Cup

România conduce Slovenia cu 1-0 după primul meci al întâlnirii de Billie Jean King Cup de la Koper, grație victoriei obținute de Ana Bogdan cu Kaja Juvan, în trei seturi, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-4.

Ana Bogdan, locul 58 WTA, a învins-o pe Kaja Juvan, numărul 121 mondial, scor 3-6, 6-3, 6-4, în două ore şi jumătate. În setul decisiv, Juvan a condus cu 4-0.

În acest moment este în desfășurare meciul dintre Jaqueline Cristian (180 WTA) şi Tamara Zidansek (102 WTA).

Sâmbătă, de la ora 12.00, Ana Bogdan va juca împotriva Tamarei Zidansek. Meciul va fi urmat de partida de simplu Kaja Juvan – Jaqueline Cristiian. Ultimul meci, cel de dublu, va avea ca protagoniste perechile Irina Bara/Monica Niculescu şi Pia Lovric/Nina Potocnik.

Învingătoarea acestei confruntări se va califica la turneul final al Billie Jean King Cup. Învinsa va juca în play-off, în noiembrie.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...

Pentru că nu are talentul de ratangiu și simulator al fotbalistului român, Mbappe a răsuflat ușurat că PSG nu va disputa finala UCL cu...

Ilustrație: Marian Avramescu Fața nevăzută a fotbalistului-star francez Kylian Mbappe a avut un motiv foarte bun de bucurie după eliminarea formației pentru care încă...
Ultima oră
Pe aceeași temă