15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportTenisGALERIE FOTO. Ashley, din top 50 WTA, în Playboy și pe Onlyfans

GALERIE FOTO. Ashley, din top 50 WTA, în Playboy și pe Onlyfans

Considerată o speranță a tenisului american la începutul anilor 2000, Ashley Harkleroad a șocat în 2008, când a pozat topless în Playboy. Și pentru că nu era de ajuns, după ce s-a retras din circuitul profesionist, fosta adversară a Serenei Williams sau a Mariei Sharapova a decis să joace în filme XXX.

Ashley Harkleroad a cochetat cu modelingul încă din timpul carierei sale, devenind prima jucătoare de tenis din lume care a apărut topless în Playboy. Acest lucru s-a întâmplat în 2008, când a fost pe coperta ediției din august, fapt care i-a atras un val aspru de critici. Motivându-și alegerea făcută, Ashley declara la acea vreme: „M-am gândit mult la asta și am decis să o fac. Sunt mândră de corpul meu. Reprezint corpul unei atlete”.

După retragerea din 2012, blondina a prins gustul ședințelor foto și a decis să pună capăt inhibițiilor. Ashley a început să devină tot mai activă pe rețelele de socializare, iar în timpul pandemiei și-a deschis un cont pe controversata platformă OnlyFans. „Sunt prima jucătoare profesionistă de tenis care a fost vreodată pe coperta Playboy, iar acum pe Onlyfans. Mă bucur de libertatea de exprimare, m-am întors și sunt mai bine ca niciodată”, declara Ashley.

După o perioadă în care a publicat doar fotografii deocheate, americanca a decis să mai facă un alt pas, extrem de îndrăzneț. A postat, pe aceeași platformă, un film pentru adulți, în care protagoniști erau ea și soțul său, Chuck Adams. Chiar dacă între timp și-a șters contul de Onlyfans, fosta vedetă a tenisului pozează în mod regulat topless pentru cei 129.000 de urmăritori de pe Instagram.

Ashley este căsătorită cu Chuck Adams, cel care i-a fost antrenor pe vremea când activa în circuitul profesionist de tenis. Fosta sportivă are doi copii și se află la al doilea mariaj. Primul ei soț, Alex Bogomolov Jr., a fost și el tenismen. Cei doi au divorțat în anul 2006.

Harkleroad a fost considerată o speranță a tenisului american atunci când a debutat la US Open în anii 2000. Sportiva a atins un maxim al carierei în anul 2003, când s-a clasat pe locul 39 WTA. Ashley a cucerit 8 titluri ITF, iar cele mai bune performanțe în turneele de Grand Slam au fost sferturile de finală jucate la US Open și Australian Open. Printre vedetele cu care s-a duelat pe terenurile de tenis se numără Serena Williams și Maria Sharapova.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...

Ursula von der Leyen ar putea interzice TikTok dacă ar obține un nou mandat în fruntea Comisiei Europene

Candidatul Partidului Popular European (PPE) la preşedinţia Comisiei Europene şi actualul preşedinte al acestei instituţii, Ursula von der Leyen, a declarat luni că nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă