24.9 C
București
marți, 5 iulie 2022
AcasăSportTenisGabriela Ruse s-a calificat în optimile turneului de la Sydney

Gabriela Ruse s-a calificat în optimile turneului de la Sydney

Gabriela Ruse s-a calificat în optimile turneului de tenis de la Sydney (Australia). Turneul este dotat cu premii totale de peste 700.000 de dolari.

Gabriela Ruse (România) s-a calificat în optimi după ce a învins-o, marți, pe Magdalena Frech (Polonia). Scorul meciului a fost 6-2, 3-6, 6-4. Meciul a durat două ore și 19 minute. Anterior, românca o eliminase pe Fiona Ferro (Franța).

Gabriela Ruse are 24 de ani și deține locul 82 WTA.

În turneul de la Sydney urma să joace și Simona Halep însă aceasta s-a retras.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă