3.7 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomeSportTenisGabriela Ruse a pierdut finala de la Transylvania Open. Tamara Korpatsch, la...

Gabriela Ruse a pierdut finala de la Transylvania Open. Tamara Korpatsch, la primul trofeu WTA

Gabriela Ruse a ratat șansa de a cuceri trofeul la Transylvania Open, turneu găzduit de la Cluj-Napoca, după ce a fost învinsă în finală de germanca Tamara Korpatsch cu scorul de 3-6, 4-6.

Clasată pe locul 188 WTA, Gabriela Ruse a început bine și a condus cu 3-0, dar apoi Korpatsch a avut o serie fenomenală de șase game-uri, adjudecându-și primul set cu 6-3.

Setul secund a fost mai echilibrat, dar germanca a fost mai constantă la serviciu și asta i-a adus trofeul de la Transylvania Open, după 6-3, 6-4. Acesta a fost, de altfel, primul titlu din circuitul WTA pentru Tamara Korpatsch.

Gabriela Ruse a avut nevoie de time out medical pe parcursul meciului, ea având probleme la picior.

Grație acestui succes, Tamara Korpatsch a obţinut 34.228 de dolari şi 280 de puncte, în timp ce Ruse va fi recompensată cu 20.226 de dolari şi 180 de puncte în clasamentul WTA.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Președintele Iohannis se va întâlni cu liderii Bisericii Greco-Catolice

Președintele Klaus Iohannis se va întâlni cu liderii Bisericii Greco-Catolice din România, anunță un comunicat transmis de Administrația Prezidențială. Evenimentele la care participă șeful statului...

Dani Alves rămâne în închisoare. Brazilianul riscă o pedeapsă de 9 ani

Fotbalistul brazilian Dani Alves va rămâne în închisoare, după ce judecătorii i-au respins a treia cerere de eliberare provizorie, motivația fiind accea că riscul...

Câteva sute de câini pentru comerțul cu carne din China au fost salvați de o asociație caritabilă

Peste 400 de câini care urmau să fie sacrificați pentru comerțul cu carne din China au fost salvați de o organizație caritabilă britanică în...
Ultima oră
Pe aceeași temă