0.5 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăSportEmma Răducanu și-a anunțat retragerea de la un turneu important

Emma Răducanu și-a anunțat retragerea de la un turneu important

Jucătoarea britanică de origine română Emma Răducanu, campioana de la US Open, şi-a anunţat retragerea din turneul WTA de la Moscova (Kremlin Cup), programat săptămâna viitoare, după ce a pierdut în runda a doua a turneului de la Indian Wells, a relatat presa britanică.

”Din nefericire, a trebuit să fac o schimbare de program şi nu voi putea juca la Moscova în acest an, dar sper să evoluez în faţa fanilor ruşi anul viitor”, a declarat Răducanu, care nu a precizat motivul acestei decizii.

Ce spune Emma Răducanu despre retragere

”Aştept cu nerăbdare să revin în circuit în săptămânile viitoare”, a menţionat jucătoarea cu tată român şi mamă chinezoaică.

Răducanu, 18 ani, a fost învinsă de belarusa Aleksandra Sasnovici în turul al doilea la Indian Wells, în primul său meci după titlul cucerit la Flushing Meadows.

Numărul 22 mondial s-a arătat dezamăgită de eşec, dar nu l-a pus la inimă.

”Experienţele pe care le trăiesc acum, chiar dacă nu sunt toate nemaipomenite, ştiu că sunt pentru binele meu, în plan general. Voi fi recunoscătoare pentru aceste momente”, a declarat Emma Răducanu.

Răducanu are în program să joace la Transylvania Open (Cluj-Napoca, 25-31 octombrie) şi la Linz (Austria, 6-12 noiembrie) până la finalul sezonului.

Cele mai citite

Bărbat înarmat cu pistol încărcat, într-un avion ce a zburat către SUA

Un bărbat călătorit cu avionul din Barbados la Miami, statul Florida, cu un pistol încărcat în buzunar, a potrivit presei de peste ocean. Pasagerul a...

Hunor i-a cerut amabasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen

Vicepremierul Kelemen Hunor spune că i-a solicitat ambasadorului Germaniei la Bucureşti să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare...
Ultima oră
Pe aceeași temă