9.9 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSportTenisDebut cu dreptul pentru Alcaraz la Indian Wells

Debut cu dreptul pentru Alcaraz la Indian Wells

Spaniolul Carlos Alcaraz a debutat cu dreptul la turneul ATP Masters 1.000 de la Indian Wells, după ce l-a învins în două seturi simetrice, 6-3, 6-3, pe australianul Thanasi Kokkinakis.

Campionul de la US Open a evoluat direct în turul secund la Indian Wells, după ce săptămâna trecută a fost nevoit să declare forfait la turneul de la Acapulco (Mexic), din cauza durerilor pe care le-a resimţit la ischiogambierul drept, acelaşi la care s-a accidentat în luna ianuarie, când a fost constrâns să renunţe la Australian Open.

În deşertul californian, unde a fost eliminat anul trecut în semifinale de compatriotul său Rafael Nadal, tânărul jucător iberic a arătat o formă fizică bună la meciul cu Kokkinakis (locul 94 ATP), pe care l-a câştigat după o oră şi 18 minute de joc.

În turul al treilea, Carlos Alcaraz, principalul favorit al competiției, îl va înfrunta luni pe olandezul Tallon Griekspoor (36 ATP), cap de serie numărul 31, care a trecut greu, cu 7-6 (7/3), 7-6 (7/4), de argentinianul Guido Pella.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Robe, toci și eșarfe – accesoriile perfecte pentru a-ți completa ținuta de absolvire

Fie că ești în clasa a XII-a sau în ultimul an de facultate, absolvirea este un moment special. Este un moment unic care marchează...

Robe, toci și eșarfe – accesoriile perfecte pentru a-ți completa ținuta de absolvire

Fie că ești în clasa a XII-a sau în ultimul an de facultate, absolvirea este un moment special. Este un moment unic care marchează...

Consecințele unui linșaj mediatic

Lapidarea doctorului Cătălin Cârstoiu în piața publică este cea mai clară radiografie a societății românești. Nimeni din breasla medicală nu i-a sărit în apărare,...
Ultima oră
Pe aceeași temă