14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportTenisCarlos Alcaraz, forfait la Monte Carlo. Motivul invocat de jucătorul spaniol

Carlos Alcaraz, forfait la Monte Carlo. Motivul invocat de jucătorul spaniol

Jucătorul spaniol de tenis Carlos Alcaraz a anunțat că nu va participa la turneul ATP Masters 1.000 de la Monte Carlo din cauza unei accidentări.

Numărul doi mondial și-a explicat decizia prin intermediul unei postări pe Facebook: „Din păcate, nu voi putea merge la Monte Carlo. Am o artrită postraumatică la mâna stângă şi disconfort muscular la coloana vertebrală, care necesită odihnă”.

Programat în perioada 8-16 aprilie, turneul de la Monte Carlo este prima competiție importantă organizată pe zgură în 2023.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

EXCLUSIV. Companiile de stat, chestiune de siguranță națională, doar în declarațiile puterii. Ministerul Economiei, fără apărare la falimentul Lido S.A.

Statul rămâne lipsit de reacție în cazul falimentului Lido S.A., companie la care este acționar majoritar, în condițiile în care afacerea pare gândită pentru...

Spre pace în jurul Israelului

                                          In memoria lui Shlomo Avineri În jurul unei confruntări cu vaste implicații înfloresc de obicei opinii diverse. Or, numai abordarea cu date verificate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă