40 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSportTenisBărbatul care o hărțuia pe Emma Răducanu va fi condamnat

Bărbatul care o hărțuia pe Emma Răducanu va fi condamnat

Bărbatul care o hărțuia pe Emma Răducanu va fi condamnat, anunță presa internațională. Autorul faptelor se numește Amrit Magar și are 36 de ani. Se precizează că el a lucrat la o mare firmă de curierat. Bărbatul a vizitat în mod repetat, fără permisiune, locuința din Anglia a familiei Răducanu.

Autorul faptelor a fost găsit vinovat pentru comportamentul său din perioada noiembrie – decembrie 2021. Potrivit ProSport, bărbatul a venit la Londra la data de 23 noiembrie și s-a dus la casa familiei Răducanu cu un buchet de flori, spunând că este curier și că are o livrare pentru Emma. Între flori, bărbatul a plasat un bilet cu mesajul: „Nimic de spus, dar tu meriți să fii iubită”.

O hărțuia pe Emma Răducanu sub pretextul că îi aduce colete

Acea primă vizită la locuința familiei Răducanu a fost înregistrată și pe camerele de supraveghere video. Curierul a mai avut și cel puțin alte două vizite inopinate la locuința sportivei. Cea mai recentă vizită, dintre cele despre care se știu date certe, a fost la 4 decembrie.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă