13.1 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportTariceanu: PNL, cel putin 20% din voturi la europarlamentare

Tariceanu: PNL, cel putin 20% din voturi la europarlamentare

Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, aseara, la Antena 3, ca "ambitia" sa este ca Partidul National Liberal sa obtina un rezultat de minim 20% din totalul voturilor care vor fi exprimate la alegerile din Romania pentru Parlamentul European.

El a aratat ca orice Guvern este criticabil si ca daca reperul principal ar fi sondajele de opinie, atunci PNL ar trebui sa se situeze "la minus".

Tariceanu s-a referit si la relatia sa cu presedintele Traian Basescu, afirmand ca acesta a fost ales ca sef al statului mai mult cu voturile PNL decat ale PD si ca nu si-a imaginat niciun moment ca se va ajunge la o situatie in care presedintele sa incerce sa distruga Partidul National Liberal prin atacuri la adresa conducerii si a Guvernului.

"Regret si imi pare rau pentru Romania ca s-a ajuns la aceasta situatie", a spus Tariceanu.

Liderul PNL a negat ca intre PNL si PSD ar exista vreun protocol sau o intelegere, precizand ca afirmatia a fost lansata in mod eronat de liderul PD, Emil Boc, iar social-democratii nu vor primi niciun post in Guvern.

"Nu exista niciun protocol, nu exista nicio intelegere. Este o inventie a lui Emil Boc", a spus Tariceanu.

El l-a catalogat, la Antena 3, pe Emil Boc drept "un personaj politic cu o involutie spectaculoasa incepand din 2005 si tot mai caraghios".

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...
Ultima oră
Pe aceeași temă