5.2 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeSportSURSE: Premierul Victor Ponta ar fi într-o croazieră în Caraibe

SURSE: Premierul Victor Ponta ar fi într-o croazieră în Caraibe

Premierul Victor Ponta s-ar afla pe vasul Oasis of the Seas, într-o croazieră de o săptămână în Caraibe, unde un apartament pentru două persoane coastă aproape 6.000 de dolari, a scris EurActiv, potrivit Mediafax

Astfel, potrivit unor surse, citate de EurActiv, Victor Ponta a fost văzut îmbarcându-se sâmbătă, 1 august, pe vasul aparținând companiei Royal Caribbean, în portul Everglades din Fort Lauderdale, Florida. Alături de prim ministru s-au îmbarcat soția acestuia, europarlamentarul PSD Daciana Sârbu, și cei doi copii ai acestora.

Citește și: Victor Ponta: Azi nu este “Economy” dragi peneliști/pedeliști, că oricum e clar că nu învățați nimic

Un oficial al companiei a precizat că ”prețul unui apartament (de luxe suite) pe Oasis săptămâna aceasta este de aproximativ 5.933 de dolari (două persoane), incluzând taxele”. ”Din păcate, nu putem discuta detaliile pasagerilor pe care îi îmbarcăm pe vasele noastre, având în vedere acordurile de confidențialitate pe care le avem cu companiile de croazieră”, a mai afirmat reprezentantul companiei, citat de EurActiv.

Itinerariul croazierei este: Fort Lauderdale, Florida – Labadee, Haiti – Fairmouth Jamaica – Cozumel, Mexic – și înapoi la Fort Lauderdale, Florida.

Joi, premierul s-ar afla, conform itinerariului, în Cozumel, Mexic.

Pe puntea vasului Oasis of the Seas clienții se pot bucura de un circuit de golf, o promenadă cu magazine și restaurante, cinci piscine, mai multe terenuri de baschet, șapte parcuri tematice pentru copii, două simulatoare de valuri pentru amatorii de surf, un patinoar și mai multe săli de spectacol.

Citește și: Victor Ponta: It’s about economy – peneliștilor și pedelistilor!

Oasis of the Seas este una dintre cele mai mari ambarcațiuni de crazieră, fiind considerată, printre altele, un oraș plutitor. Oasis of the Seas, furnizată companiei Royal Caribbean International în octombrie 2009, a fost la acea vreme cel mai mare vas de croazieră din lume, având lungimea de 361,6 metri şi o capacitate de 6.295 de locuri pentru pasageri. A fost depăşită în anul 2010 de nava Allure of the Seas, care are 362 de metri lungime.

Premierul Victor Ponta a intrat în concediu de odihnă în 29 iulie, urmând să se întoarcă în 9 august. El spunea că va pleca din ţară, împreună cu familia, dar nu în Turcia. Deşi nu a precizat destinaţia, premierul a fost surprins, imediat după plecarea în vacanță, pe aeroportul din Miami, la o cafenea, alături de fiul său, potrivit unei imagini postate pe reţeaua de socializare Facebook.

 

Cele mai citite

Echipa lui Răzvan Lucescu merge în primăvara europeană. Rezultatele complete din Conference League

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, s-a impus în deplasare în fața lui Eintracht Frankfurt, scor 2-1, și s-a calificat în optimile...

Mesajul lui Ciucă de 1 Decembrie

Preşedintele Senatului și al Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a transmis, astăzi, un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale."Iubirea de ţară stă în inimă...

Armata israeliană a anunțat că e gata să reia atacurile în Gaza

Armata israeliană a declarat că este gata să reia luptă cu militanţii din mişcarea islamistă Hamas în Fâşia Gaza "la orice oră"."Suntem pregătiţi pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă