26.8 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSportSurprize în Champions League. Două nume grele au părăsit competiția

Surprize în Champions League. Două nume grele au părăsit competiția

Inter Milano a fost învinsă acasă de FC Barcelona cu 2-1, deşi catalanii şi-au menajat piese grele precum Lionel Messi, Pique, Busquets sau Luis Suarez. Ansu Fati a înscris golul victoriei echipei blaugrana, devenind cel mai tânăr marcator din istoria competiţiei.

Borussia Dortmund a dispus cu 2-1 de Slavia Praga şi s-a calificat în optimi. Slavia, la care Nicolae Stanciu a fost integralist, a terminat pe ultimul loc.

Ajax, care era liderul grupei înaintea etapei, a fost învinsă acasă de Valencia cu 1-0 şi a ratat calificarea în optimi. Rodrigo a marcat singurul gol al partidei, una în care Răzvan Marin a fost rezervă neutilizată la ”lăncieri”. Chelsea a trecut cu 2-1 de Lille şi a obţinut şi ea biletul pentru faza următoare.

Lyon, la care Ciprian Tătăruşanu s-a aflat pe banca de rezerve, a obţinut cu emoţii calificarea în faza următoare, după 2-2 cu RB Leipzig. Oaspeţii au condus cu 2-0, dar OL a reuşit egalarea pe final.

Benfica a dispus cu 3-0 de Zenit şi va continua în Europa League.

Cele mai citite

reînnoiește aspectul pereților exteriori ai locuinței tale

Zugrăvirea exterioară a casei este un proiect îndelungat și complex, dar care, la final, oferă...

Serviciul de închirieri mașini: Fii șoferul mașinii visurilor tale!

Ai în plan să pleci într-o vacanță împreună cu cei dragi, însă achiziția unei mașini nu se află pe lista ta de priorități momentan?...

Analiză: Trei din patru companii nu reușesc să gestioneze în mod eficient mobilitatea resurselor umane

Doar unul din patru angajatori (25%) dispune de o funcție de mobilitate pe deplin dezvoltată, iar trei sferturi (75%) nu reușesc să profite de...
Ultima oră
Pe aceeași temă