Steaua, locul 2 la Cupa Europei la floretă-feminin

Steaua, locul 2 la Cupa Europei la floretă-feminin

CSA Steaua Bucureşti a ocupat locul al doilea în Cupa Europei la floretă feminin, desfăşurată luni, în Sala ''Mihai Viteazul'' din Bucureşti, după ce a fost învinsă în finală de formaţia italiană CS Aeronautica Militare cu scorul de 43-34.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 14.05.2018 - 23:00

Pentru învingătoare au tras Francesca Palumbo, Elisa Vardaro, Valentina De Costanzo şi Valentina Cipriani, în timp ce pentru CSA Steaua au evoluat Maria Boldor, Mălina Călugăreanu, Anca Săveanu şi Andreea Gheorghe.

În finala mică, CSU Poli Timişoara (Ana Boldor, Teodora Sîrbu, Alexandra Lazin, Emilia Corbu) a întrecut-o pe SVSM Kiev cu 45-38.

Steaua a învins-o în sferturi pe KS Slavia STU Bratislava cu 45-21, iar în semifinale a dispus de Poli Timişoara cu 45-32. În primul tur, Poli învinsese echipa bulgară Avitohol Sofia cu 45-12.

La ediţia din acest an au mai participat echipele Cardenal Cisneros de Madrid (Spania) şi Şcoala de scrimă Chişinău (Republica Moldova).

Cupa Europei la floretă feminin se adresează echipelor campioane naţionale, Confederaţia Europeană de Scrimă acordând României pentru a cincea oară consecutiv dreptul de a organiza acest concurs.

Comentarii