10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialTimişoara mai speră la Liga Campionilor

Timişoara mai speră la Liga Campionilor

“Ne pregătim pentru Liga I, pentru Champions League şi în acest timp trebuie să răspundem fanilor şi sponsorilor. Nu uitaţi că am ieşit vicecampioni şi trebuie să primim bani de la televiziuni. Regret că am intrat în domeniul acesta, în care sportul nu se practică pe teren“, a declarat Iancu la GSP TV.

Acesta a avut însă un discurs incoerent la postul de televiziune. Deşi s-a arătat pregătit să evolueze chiar şi în al treilea eşalon fotbalistic, Marian Iancu a afirmat că dacă nu se va remedia situaţia, se va retrage din acţionariat. “(…) sînt cu picioarele pe pămînt şi cred că e posibil să jucăm atît în Liga I, cît şi în Liga a doua sau a treia. Am făcut simulări pentru fiecare caz şi sîntem pregătiţi să ne repliem în funcţie de situaţie. Eu cred că ne vom face dreptate într-un final şi vom juca în prima ligă. Chiar şi aşa, dacă nu se va rezolva, alături de alţi acţionari, ne vom retrage”, a afirmat investitorul, citat de gsp.ro.

Timişoara şi Bistriţa sunt la mâna Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) pentru rămânerea în prima ligă. Acestea nu au primit licenţa pentru Liga I la sfârşitul lunii mai, din cauza unor nereguli financiare. Decizia comisiei de licenţiere a fost păstrată şi de Comisia de Apel a FRF, ceea ce însemna că cele două echipe rămâneau în liga a III-a şi că bănăţenii ratau participarea în preliminariile Ligii Campionilor. Situaţia s-a schimbat săptămâna trecută, când Comitetul Executiv al FRF a decis să păstreze Timişoara şi Gloria în Liga I. Însă preşedintele FRF, Mircea Sandu, s-a opus deciziei şi a comunicat că soarta celor două echipe va fi decisă doar de un apel la TAS.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă