9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialStoichita, esec la debut

Stoichita, esec la debut

Tehnicianul roman Mihai Stoichita a debutat cu un esec la conducerea tehnica a reprezentativei Kuweitului, care a fost invinsa, in deplasare, cu scorul de 3-2, de echipa nationala a Uzbekistanului, intr-un meci din grupa A a preliminariilor CM 2006, zona Asia. Reprezentativa Kuweitului a condus cu scorul de 2-0 pana in minutul 40, prin golurile inscrise de Al Mutwa '15 si Abdul Aziz '30. Echipa Uzbekistanului a redus din diferenta cu cinci minute inainte de pauza, prin Djeparov, care a transformat o lovitura de la 11 metri, iar in repriza a doua a mai punctat de doua ori, prin Satkih '62 si Soliev '76. In urma acestui rezultat, Kuweitul a incheiat pe locul patru grupa A, cu 4 puncte, si a ratat calificarea pentru barajul ce i-ar fi putut asigura un loc la Cupa Mondiala din 2006 din Germania. Reprezentativa Uzbekistanului, care s-a clasat pe pozitia a treia, cu 5 puncte, va intalni, la baraj, echipa Bahrainului, ocupanta locului trei in grupa B, iar apoi, in caz de victorie, va sustine jocuri de baraj cu o echipa din zona CONCACAF.
Mihai Stoichita a fost numit selectioner al reprezentativei Kuweitului pe 13 iulie, semnand un contract pe un an, in valoare de 300.000 de dolari.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă