9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialSorana Carstea a ratat calificarea in optimi la US Open

Sorana Carstea a ratat calificarea in optimi la US Open

Jucatoarea de tenis Sorana Carstea a ratat calificarea in optimile de finala ale probei de junioare de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, a anuntat site-ul oficial al competitiei. Carstea a fost invinsa, in turul doi, cu scorul de 6-4, 4-6, 6-4, de taiwaneza Wen-Hsin Hsu, cap de serie numarul 11.
In proba de dublu, perechea Mihaela Buzarnescu/Alexandra Dulgheru, cap de serie numarul 3, a invins, in runda inaugurala, cu scorul de 6-4, 6-3, cuplul american Lauren Albanese/Jennifer Stevens si va juca in faza urmatoare a competitiei cu perechea Yvette Hyndman/Jillian O'Neill (SUA/Canada), care a trecut, cu scorul de 6-4, 6-2, de cuplul Anna Bartenstein/Ellah Nze (Austria/SUA).
Perechea Sorana Carstea/Anastasia Pavliucenkova (Romania/Rusia) a invins, in primul tur, cu scorul de 6-2, 6-0, cuplul american Megan Alexander/Chelsey Gullickson si va juca in faza urmatoare a competitiei cu perechea japoneza Ayumi Morita/Erika Sema, care a trecut, cu scorul de 4-6, 6-1, 7-5, de cuplul polonez Agnieszka Radwanska/Urszula Radwanska, cap de serie numarul 8.
Perechea Bianca Bonifate/Ana-Clara Duarte (Romania/Brazilia) a fost invinsa, in runda inaugurala, cu scorul de 6-2, 6-3, de cuplul ceh Katerina Kramperova/Katerina Vankova.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă