VIDEO. Simona Halep, amenințată cu pierderea titlului obținut la Madrid, după ce a lovit, din greşeală, cu racheta un copil de mingi

Câștigătoarea turneului de la Madrid, Simona Halep, ar putea pierde acest titlu din cauza unui gest necugetat al româncei, scrie ProSport.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

15.05.2017 - 17:47

Câștigătoarea turneului de la Madrid, Simona Halep, ar putea pierde acest titlu din cauza unui gest necugetat al româncei, scrie ProSport, potrivit Mediafax.

În timpul jocului, românca şi-a pierdut cumpătul şi a dat cu racheta de pământ după un punct pierdut pe serviciul lui Mladenovic. În urma acestui gest, un copil de mingi a fost lovit, iar Simona a primit un "code violation", însă lovirea unui arbitru sau a unui oficial în timpul meciului, "intenţionat" - aşa cum este clasată orice situaţie care nu rezultă din stricta desfăşurare a punctului (jucătoarea sau jucătorul scapă racheta din mână în timpul plonjonului, în încercarea de a ajunge mingea adversarului, o problemă tehnică precum desprinderea capului rachetei înregistrată de Radwanska, lovirea cu mingea expediată greşit în raliu sau ciocnirea din inerţie cu cei de pe teren) este sancţionată cu descalificare.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...