9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialPace intre ortaci

Pace intre ortaci

Vecine de bazine miniere, Jiul si Pandurii au avut multe de impartit. Declaratii belicoase ale antrenorilor inainte de meci, apoi cate un gol marcat, unul anulat discutabil si cate o eliminare de fiecare parte. Doar fotbal de calitate n-au avut de impartit neasteptat de putinilor spectatori prezenti la partida.
Plictiseala generala instaurata in prima repriza a fost perturbata doar de cateva semiocazii de gol irosite de petroseneni la patrunderile reusite de Ilin in minutul 2, Badoiu minutul 12, Dragan minutul 21 si la voleul lui Kalai din minutul 25. De partea cealalta, Viorel Hizo, poate cel mai activ protagonist al partidei, a explodat la golul lui Popete, anulat de asistentul Savaniu pentru o pozitie discutabila de ofsaid.
In debutul reprizei a doua a fost randul lui Ionut Chirila sa protesteze, la golul lui Mircea Gheorghe din minutul 49, anulat de semnalizarea aceluiasi Savaniu. In fine, au venit si golurile. In minutul 70, Gheorghe a prins un sut bun, care deviat de Isam l-a pacalit pe portarul Pustinjakovic si a adus gazdele in avantaj. Jiul parea desprinsa in castigatoare, mai ales ca juca cu un om in plus, Perisici fiind eliminat de la oaspeti in minutul 60 pentru lovire. Dar n-a fost sa fie prima victorie a Jiului pe teren propriu in aceasta editie a compionatului. Mai intai Paclesan a vazut al doilea galben si a fost eliminat in minutul 78. Apoi Hizo si-a adus aminte de vechiul sau prieten Robert Nita, uitat pe banca de rezerve. Fosta arma secreta a Rapidului a inscris pentru gorjeni la doar doua minute de la intrarea sa in teren, consfintind un rezultat de egalitate perfect echitabil.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă