15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialOmonia e pe primul loc!

Omonia e pe primul loc!

Omonia Nicosia, formatie antrenata de Ioan Andone si Stefan Stoica, a castigat cu scorul de 3-1 partida sustinuta in fata formatiei AEK Larnaca, contand pentru etapa a 16-a a campionatului cipriot de fotbal si, gratie acestui succes, a preluat sefia clasamentului pentru cel putin 24 de ore, pana cand Apollon va disputa meciul cu APOP. In minutul 20, oaspetii, la care evolueaza si Narcis Raducan, au deschis scorul prin Mba. Omonia a revenit prin reusita lui Kakoyiannis, din minutul 32, iar dupa pauza Rink '60 si Mguni '89 au marcat golurile victoriei pentru Omonia. Echipa lui Ioan Andone a acumulat 40 de puncte dupa 16 etape si ocupa primul loc al clasamentului, profitand si de infrangerea formatiei Apoel Limasol, scor 1-2, in deplasarea de la Paralimni, cu ENP. Numai ca Apollon Limasol, care ocupa primul loc inaintea etapei a 16-a, mai are un meci de disputat…

Mitu va juca mai mult
Presedintele clubului Anderlecht Bruxelles, Roger Vanden Stock, a declarat ca mijlocasul Marius Mitu va avea mai multe sanse sa joace in returul sezonului 2005/2006, dupa ce in prima parte a campionatului a fost folosit mai putin de antrenorul Franky Vercauteren. “Sunt curios sa-l vad jucand. Cand ii vorbesc despre roman lui Vercauteren, el spune: “Mitu! Mitu! Mitu!”. Cred ca i se vor acorda mai multe sanse dupa vacanta. Toata lumea stie ca sfarsitul carierei lui Zetterberg se apropie. Eu cred ca el va juca mai putin, iar Mitu mai mult”, a afirmat Vanden Stock, potrivit publicatiei “La Derniere Heure”.
Mitu a fost achizitionat de Anderlecht la inceputul sezonului 2005/2006, de la Lierse. Romanul a debutat cu gol la echipa din Bruxelles, chiar in prima etapa a campionatului Belgiei, dar dupa aceea nu a mai fost folosit de Franky Vercauteren.

Marica joaca golf
Atacantul roman al echipei Sahtior Donetk, Ciprian Marica, a declarat ca i-ar fi placut mai mult sa mearga la Dubai in vacanta decat in turneu de pregatire, informeaza site-ul oficial al gruparii ucrainene, la care mai sunt legitimati Cosmin Barcauan, Flavius Stoican si Razvan Rat. “Sa fiu sincer, in Emirate este mai bine sa te odihnesti, sa te distrezi. Poti gasi foarte multe de facut. Sa stai pe plaja, sa inoti sau sa mergi la cumparaturi. Sunt magazine mult mai bune decat la Donetk”, a afirmat internationalul roman de tineret.
Marica a precizat ca a incercat sa joace golf in Dubai. “In general imi place sa practic orice sport – golf, baschet, tenis. La Donetk nu ai unde sa practici golful”, a spus Marica. Intrebat daca i-ar placea ca in viitor sa-si deschida propriul teren de golf, atacantul roman a raspuns: “La Donetk? Nu. Nici in Romania, pentru ca ploua foarte mult. Trebuie sa cumperi un teren in Emirate, pentru ca este mereu vara, este o clima buna”.
Marica a refuzat sa comenteze zvonurile privind un eventual transfer al sau la o echipa din Spania. “Nu vreau sa vorbesc despre asta. Acum sunt la Sahtior, care este cea mai potrivita echipa pentru mine. Vom discuta abia cand va veni o oferta buna”, a precizat fotbalistul roman, care a glumit apoi, spunand ca, daca la intoarcerea la Donetk nu se va readapta la clima rece, va pleca in Spania.

Cele mai citite

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...
Ultima oră
Pe aceeași temă