9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialMazilu, un atacant de clasa

Mazilu, un atacant de clasa

Bucuriile in fotbal sunt de scurta durata. Rapid nu a savurat succesul de la Donetk decat trei zile. A venit pe cai mari din Ucraina si a cazut in curtea “gastii nebune” de pe un ponei naravas. Dan Petrescu l-a invins pe Razvan Lucescu, antrenorul care a tinut capul de afis in toate ziarele si pe toate posturile de televiziune la sfarsitul saptamanii. Antrenorul giulestenilor se temea, inaintea partidei, de o relaxare a elevilor sai dupa meciul cu Sahtior si a trecut pe planul doi valoarea Sportului Studentesc.
Studentii au aratat inca o data ca nu sunt numai o echipa incomoda, ci si foarte puternica, echipa ce nu iarta nici cea mai mica greseala a adversarului. Duminica a facut-o din nou Mazilu, care l-a “executat” cu sange rece pe Daniel Coman, inscriind un gol de mare maestru. Razvan Lucescu nu-si poate acuza elevii ca s-au relaxat si nici nu le poate imputa faptul ca au fost cuprinsi de euforia victoriei de la Donetk. Rapidul a luptat cu toate fortele si si-a adus contributia la un joc cursiv, cu ritm, in care fazele au alternat de la o poarta la alta. Bine coordonate tactic de cei doi antrenori, ambele echipe au incercat presingul la mijlocul terenului, pe care in multe momente ale partidei l-au si reusit, echilibrul intre cele doua adversare fiind aproape perfect pe parcursul meciului. Diferenta a facut-o in cele din urma o greseala in defensiva oaspetilor, cand Mazilu le-a furat mingea lui Perje si Rada si a inscris intr-o maniera de mare atacant. Ar mai fi de subliniat si prestatia de exceptie a lui Balan si Lazar din echipa Sportului. Si totusi, rezultatul ar fi putut fi altul daca balonul sutat de Burdujan nu ar fi nimerit bara, la sfarsitul primei reprize, sau daca Stancioiu nu s-ar fi opus golului gata facut al lui Daniel Nicolae. A castigat cu 1-0 Sportul, dar Razvan Lucescu nu are prea multe de reprosat elevilor sai. Echipa lui Dan Petrescu a fost mai buna si a castigat meritat.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă