10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialLobont, aproape de Benfica Lisabona

Lobont, aproape de Benfica Lisabona

Portarul echipei Ajax Amsterdam, Bogdan Lobont, este aproape de a fi achizitionat de formatia Benfica Lisabona, in perioada de transferuri din luna ianuarie, a anuntat agentia Ansa, citata de site-ul basilicatanet.it. In ultima perioada, internationalul roman a fost folosit foarte putin de antrenorul Danny Blind, fiind considerat al treilea portar din lotul echipei Ajax, dupa olandezul Maarten Stekelenburg si sud-africanul Hans Vonk. Benfica este pregatita de olandezul Ronald Koeman, tehnician ce-l cunoaste pe jucatorul roman de pe vremea cand antrena echipa Ajax.
Pe de alta parte, “concurenta” este reprezentata de un brazilian disputat de Benfica Lisabona si FC Porto, portarul Marcelo Moretto de Souza, de la echipa Vitoria Setubal. Dupa interesul manifestat in urma cu cateva saptamani de antrenorul campioanei en titre, Ronald Koeman, de a-l achizitiona pe portarul brazilian, clubul rival din nord a facut la randul sau o propunere pentru a-l aduce pe brazilian la Porto, adauga publicatia.
Pentru perioada de transferuri de iarna, Benfica urmeaza sa recruteze in total patru jucatori, conform cotidianului “A Bola”. In afara transferului atacantului brazilian Manduca, care ar putea fi prezentat in aceasta saptamana, clubul din Lisabona este in cautarea unui portar, a unui mijlocas si a unui atacant, pe lista fiind si Bogdan Lobont.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă