Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

JO de la Rio: România, pe locul 43 în clasamentul pe medalii

România se clasează pe locul 43 în clasamentul pe al Jocurilor Olmpice de la Rio de Janeiro, la 12 zile de la începerea competițiilor,

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 18.08.2016 - 09:17

România se clasează pe locul 43 în clasamentul pe al Jocurilor Olmpice de la Rio de Janeiro, la 12 zile de la începerea competițiilor, informează News.roPână în prezent, sportivii români au obţinut o medalie de aur, una de argint şi două de bronz. 

Pe primul loc în clasamentul pe medalii este SUA, cu 93 de medalii (30 de aur, 32 de argint, 31 de bronz), urmată de Marea Britanie, cu 50 de medalii (19 de aur, 19  de argint, 12 de bronz) și China, cu 54 de medalii (19 de aur, 15 de argint, 20 de bronz).

Pe locul patru este Rusia, cu 41 de medalii (12 de aur, 14 de argint, 15 de bronz), pe a cincea poziție este Germania, cu 29 de medalii (12 de aur, opt de argint, nouă de bronz). Locul șase este ocupat de Japonia, cu 33 de medalii ( 10 de aur, cinci de argint, 18 de bronz), locul șapte este ocupat de Franța, cu 31 de medalii (opt de aur, 11 de argint, 12 de bronz), urmată de Italia, cu 23 de medalii (opt de aur, nouă de argint, șase de bronz), Olanda, cu 15 medalii (opt de aur, patru de argint, trei de bronz) și Australia, cu 24 de medalii (șapte de aur, opt de argint, nouă de bronz).

Citește totul despre:

Comentarii

loading...