15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialGigi Becali: "Maldarasanu da, Petre nu"

Gigi Becali: “Maldarasanu da, Petre nu”

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, crede ca este posibil ca mijlocasul rapidist Marius Maldarasanu sa semneze un contract cu gruparea din Bulevardul Ghencea, dar sa evolueze pentru formatia pregatita de Cosmin Olaroiu abia din vara.
“Maldarasanu nu a semnat cu Steaua. El mai are sase luni de contract cu Rapid si am inteles ca nu vrea sa si-l mai prelungeasca. Imi place ca jucator, e un fotbalist de mare valoare si, daca nu pleaca in strainatate, ar putea juca la Steaua. Nu cred ca va veni in aceasta iarna, e posibil sa semneze acum contractul, dar sa joace de la vara”, a afirmat Becali.
Gigi Becali a respins insa posibilitatea achizitionarii mijlocasului Florentin Petre, caruia presedintele FC Dinamo, Ioan Becali, a anuntat ca nu-i va prelungi contractul.
“Florentin Petre nu va veni la Steaua, va ramane la Dinamo. E posibil ca Vasilica Cristocea sa fie singura achizitie pana la reunire, dar pana la sfarsitul campaniei de transferari si inceputul campionatului vor mai veni jucatori”, a subliniat Becali.

Hamutovski pleaca in Rusia

Gigi Becali a declarat ca portarul Vasili Hamutovski se va transfera la o grupare din Rusia, dar ca Bogdan Stelea, aflat sub contract cu gruparea elena Akratitos Atena, nu reprezinta o varianta pentru inlocuirea bielorusului. Potrivit site-ului sport-express.ru, Hamutovski era dorit de Torpedo Moscova si Zenit Sankt-Petersburg. Intrebat care este situatia lui Florentin Dumitru, Becali a raspuns: “Florentin Dumitru pleaca daca isi gaseste echipa”.



Hagi, multumit de achizitiile facute

Antrenorul Gheorghe Hagi a declarat, la sosirea pe aeroportul din Timisoara, ca este multumit de transferurile perfectate in aceasta pauza competitionala de gruparea Poli Timisoara. “Acum trebuie sa ne concentram pe completarea lotului. Avem jucatori tineri care au semnat cu Poli si care au nevoie de incredere. Cred ca fotbalistii care au venit pana acum la Timisoara sunt de valoare si eu sunt multumit de venirea lor”, a spus Hagi. Poli Timisoara a perfectat transferurile a cinci jucatori, Silviu Izvoreanu (Otelul Galati), Adrian Ilie (Politehnica Iasi), Alin Stoica (liber de contract), Sreten Stanici si Vladimir Gluscevici (ambii Rad Belgrad).
Tehnicianul echipei timisorene a adaugat ca de la Poli vor mai pleca unii jucatori in varsta, fara a preciza insa despre cine este vorba: “Vor fi mai multi jucatori in varsta care vor pleca de la Timisoara, insa mi se pare normal sa ma intalnesc eu mai intai cu ei si sa afle de la mine acest lucru”.
Gheorghe Hagi a recunoscut ca ar fi dorit sa-l aiba in echipa pe mijlocasul dinamovist Mihaita Plesan. “Il doresc pe Plesan de mai mult timp, insa deocamdata este greu sa-l aducem. In schimb, sunt multumit ca a semnat cu Poli Alin Stoica”, a mentionat Hagi.
Jucatorii echipei Poli Timisoara erau asteptati la club duminica seara, reluarea pregatirii in vederea noului sezon competitional fiind programata pentru luni. In perioada 14-27 ianuarie formatia antrenata de Gheorghe Hagi va efectua un stagiu de pregatire in Antalya, unde va disputa mai multe meciuri amicale.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...
Ultima oră
Pe aceeași temă