18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialFratii Becali il ameninta pe Arpad Paszkany!

Fratii Becali il ameninta pe Arpad Paszkany!

Dupa ce in urma cu circa doua saptamani Mircea Sandu l-a amenintat si injurat pe Ion Craciunescu in sedinta Comitetului Executiv in care fostul arbitru a fost “executat” de la carma CCA, circul a continuat ieri la Adunarea Generala a Ligii, intalnire dupa care presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca fratii Victor si Ioan Becali l-au amenintat pe patronul Arpad Paszkany, deoarece acesta afirmase ca-l va sustine pe Mircea Sandu la presedintia FRF. “Giovani si Victor i-au transmis domnului Paszkany niste lucruri gretoase. Daca vedeati ce limbaj suburban au folosit… Cu asemenea odiosi in fotbal nu pot sa-l votez pe Gica Popescu, care este omul lor, este clar”, spune presedintele clubului CFR Cluj.
Muresan spune ca fratii Becali l-au jignit pe Paszkany. “Giovani a venit primul la mine si apoi Victor si mi-a spus ca are un dosar, ca Pazskany este un ungur imputit, ca-i rupe nasul, ca-i da o flegma intre ochi si chestii din astea. Au chestii cu nasul, de la brau in jos, de la brau in sus”, a afirmat Muresan.
Iuliu Muresan a precizat ca, din cate a inteles, Ioan Becali a avut un conflict asemanator si la Dinamo cu Nicolae Badea. “Daca este adevarat, ar trebui sa scape de un asemenea om. Este o rusine ca Dinamo s-a asociat cu asemenea oameni”, a mentionat Muresan.
Intrebat cum il poate sustine pe Mircea Sandu la presedintia FRF, in contextul in care si acesta ar fi avut o atitudine asemanatoare fata de Ion Craciunescu, in Comitetul Executiv, Muresan a raspuns: “Daca a facut la fel, ar trebui sa-si ceara scuze, este regretabil, dar nu am fost acolo si nu stiu. Pai ce asteptam de la spectatori cand asemenea oameni conduc fotbalul?!”.

S-au distrat si n-au intervenit

Iuliu Muresan a precizat ca mai multi presedinti de club s-au distrat pe seama conflictului sau cu fratii Becali. “Dragomir nu a intervenit in discutie, pentru ca nu stiu daca a auzit, dar au auzit multi alti presedinti. Imi este rusine ca acesti doi oameni au fost in aceeasi incapere cu noi astazi”, a spus Muresan, care a precizat ca nu stie daca Paszkany ii va actiona in instanta pe fratii Becali.
El sustine ca nu stie ce i-a deranjat pe fratii Becali: “Nu stiu, cred ca i-a deranjat adevarul, ca l-am demascat pe Popescu ca este omul lor. Si, apropo de influenta lor, Giovani este presedinte, dar Victor ce a cautat aici, ca este impresar? Poate a venit sa bea un sprit sau ca sa se certe cu mine”.
Procuratorul Victor Becali infirma acuzatiile lui Muresan. “Intrebati-i pe domnii Padureanu si Simota, ca am fost langa ei. Cand l-am amenintat eu pe Muresan? Este un om de nimic, cum poate un munte de om sa minta in felul asta? Am dat mana cu el si cand a venit, si cand a plecat”, a spus Becali.

Cele mai citite

VIDEO. Tensiuni la Paris. Confruntare tensionată între susținătorii Israelului și cei ai Gaza

Tensiunile la cote maxime în fața prestigioasei universități Sciences Po din Paris din cauza războiului din Gaza, în timp ce manifestanți pro-israelieni au venit...

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă