18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialFlorentin Petre isi cauta echipa

Florentin Petre isi cauta echipa

Florentin Petre a fost foarte afectat de afirmatiile facute de presedintele executiv al FC Dinamo, Ioan Becali, care a spus despre el ca nu este un simbol pentru clubul din Soseaua Stefan cel Mare, si a precizat ca isi cauta singur alta echipa.
“M-au afectat declaratiile domnului presedinte si ma dor tare. Ca om de afaceri, e normal sa spuna asta, insa am si eu cativa ani la Dinamo, cred ca am facut ceva pentru aceasta echipa si meritam putin respect”, a spus Petre.
Petre, in varsta de 30 de ani, sustine ca nu va mai astepta nici un telefon din partea impresarului sau, Victor Becali (n.r. – fratele presedintelui executiv Ioan Becali), si a dat de inteles ca isi va cauta singur echipa. “Am inteles ca imi vor da o hartie cum ca sunt jucator liber. Nu mai astept nici un telefon de la nimeni, nici de la impresar, si o sa pornesc pe drumul meu, ca sa nu mai deranjez pe nimeni. O sa ma duc la orice echipa ma vrea. Am si eu demnitatea mea”, a mentionat capitanul echipei Dinamo. Intrebat care este cel mai mare regret al sau, Petre a spus: “O sa imi fie dor de acesti minunati suporteri, care m-au sustinut in cele mai grele momente ale carierei. Acum, ei nu mai au nici o putere si asta se vede”.
Presedintele executiv al clubului, Ioan Becali, a declarat, la intoarcerea din Dubai, unde si-a petrecut vacanta, ca Florentin Petre nu este un simbol al echipei Dinamo, din moment ce solicita marirea contractului. De asemenea, Becali a afirmat ca nu-i va prelungi contractul lui Petre, scadent in aceasta vara.

Cele mai citite

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Deficitul bugetar a crescut, după primul trimestru

Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din Produsul Intern Brut după primele trei luni din acest an, soldul negativ cifrându-se la 35,88 miliarde de...
Ultima oră
Pe aceeași temă