9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024

Flash

Giannini a venit la Bucuresti


Antrenorul Giuseppe Giannini, care se afla in discutii pentru a prelua FC National, a declarat ieri, la sosirea pe Aeroportul “Henri Coanda”, ca nu stie nimic despre echipa "bancara”. “Daca ne intelegem, putem semna pe unu, doi sau zece ani. Nu am vorbit cu Zenga inainte sa vin in Romania”, a spus Giannini. Antrenorul italian a afirmat ca il stie pe jucatorul formatiei AS Roma Cristian Chivu si a adaugat ca isi aduce aminte ca a jucat cu AS Roma “prin 1984”, contra formatiei Steaua, si ca era foarte multa lume la stadion. Giuseppe Giannini s-a nascut la Roma pe 20 august 1964. Fostul atacant a evoluat in 318 partide in Serie A si a marcat 49 de goluri, toate numai pentru AS Roma. In Cupa Italiei Giannini a evoluat in 79 de partide, marcand 19 goluri, in timp ce in cupele europene a inscris sapte goluri in 38 de meciuri. Pentru prima reprezentativa a Italiei a evoluat in 47 de partide, reusind sa inscrie de sase ori.

Steaua, locul 53 in clasamentul IFFHS

Echipa Steaua Bucuresti ocupa locul 53, in urcare cu 13 pozitii fata de luna trecuta, in clasamentul Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS), dat publicitatii luni la Wiesbaden. Steaua a acumulat 150 de puncte, dupa ce luna trecuta se afla pe locul 66, cu 143 de puncte. Steaua se afla la egalitate cu formatia braziliana Cruzeiro EC Belo Horizonte.
Formatia Rapid Bucuresti a urcat de pe locul 191 pe pozitia 125, acumuland 106 puncte. Rapidistii se afla la egalitate cu formatiile: Shandong Luneng (China), Blackburn Rovers (Anglia), FSV Mainz (Germania), Quilmes Athletic Club (Argentina) si Olympique Marseille (Franta). Dinamo Bucuresti ocupa locul 137, cu 104 puncte, urcand 22 de pozitii fata de luna trecuta. Dinamo se afla la egalitate cu formatiile FC Levadia Tallinn (Estonia) si CA San Lorenzo de Almagro Buenos Aires (Argentina).

Alin Stoica, in probe la Southampton

Mijlocasul Alin Stoica se afla in probe la echipa engleza din liga a doua Southampton, dupa ce conducatorii clubului englez l-au cedat pe Simon Gillett la formatia Walsall si doresc sa obtina imprumutul unui jucator “care sa creasca forta ofensiva a echipei”, informeaza site-ul oficial saintsfc.co.uk. “Una dintre optiunile antrenorului Harry Redknapp este internationalul roman Alin Stoica, un mijlocas ofensiv care este in probe la Southampton, dupa incercarile nereusite de la FC National, Siena si Derby County”, precizeaza site-ul oficial al “sfintilor”.

Mexic a castigat Cupa Mondiala “under 17”

Echipa nationala de fotbal a Mexicului a castigat Cupa Mondiala rezervata jucatorilor sub 17 ani, competitie ce s-a desfasurat in Peru, dupa ce a invins, in finala, la Lima, cu scorul de 3-0 (2-0), reprezentativa Braziliei. Golurile invingatorilor au fost marcate de Vela '31, Esparza '33 si Guzman '86. Mexicanii au castigat in premiera titlul mondial la aceasta categorie de varsta. In finala mica, selectionata Olandei a invins, cu scorul de 2-1 (1-0), formatia Turciei. Golurile invingatorilor au fost marcate de Goossens '13 si '88, in timp ce pentru invinsi a inscris Sahin, in minutul 90.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă