15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024

Flash

419 euro excursia la Bucuresti

Suporterii echipei Shelbourne care nu vor insoti formatia irlandeza la Bucuresti pentru meciul cu Steaua, in mansa secunda a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, vor putea urmari partida pe un ecran gigant instalat in barul stadionului Tolka Park. Site-ul oficial al gruparii a subliniat ca fanii care vor urmari meciul la barul stadionului vor primi, gratuit, sandvisuri din partea clubului.
Shelbourne FC organizeaza o excursie pentru suporterii care vor sa vina la Bucuresti. Pretul deplasarii de doua zile este de 419 euro si include transportul dus-intors cu avionul, inclusiv taxele de aeroport, o noapte de cazare la hotel de patru stele si transportul intern. Suporterii irlandezi vor trebui sa cheltuiasca in plus cu biletul de meci si asigurarea medicala.

Marcel Sabou, antrenor in liga a treia spaniola

Pedro Riesgo, presedintele clubului Berron, din a treia divizie spaniola, a declarat ca antrenorul roman Marcel Sabou doreste sa profite de sansa de a se ocupa de pregatirea tehnica a formatiei din Asturia, informeaza La Nueva Espana. “Sabou este un antrenor tanar care vrea sa profite de sansa de a se ocupa de aceasta echipa”, a precizat Riesgo. Marcel Sabou va fi ajutat la Berron de secundul Graciano, care a fost si la Quintueles. Sabou a evoluat in Spania la echipa Sporting Gijon, are cetatenia spaniola si detine licenta de antrenor de doi ani.

Primul antrenament pentru Romeo Surdu la CFR Cluj

Atacantul Romeo Surdu, transferat de la gruparea FC Brasov, a efectuat primul antrenament la noua sa echipa, CFR Cluj. Clujenii l-au imprumutat gruparii FC Brasov pe mijlocasul Lucian Pasca, fiind posibil ca la Brasov sa ajunga si un al doilea jucator clujean. Clubul CFR l-a legitimat miercuri pe Surdu la Liga Profesionista de Fotbal. Potrivit responsabililor clubului clujean, campania de transferuri nu este inca incheiata.

Farul castiga ultimul meci amical din turneul din Austria

Farul Constanta a invins, cu scorul de 6-0 (3-0), formatia din liga a doua croata Cakovec, in ultimul meci amical din cadrul turneului de pregatire din Austria. Golurile au fost marcate de Cristocea '11, Pascovici '19, L. Mihai '45, Apostol '50, Senin '58 si Apostu '62. Farul Constanta a revenit ieri in tara.

Ljunberg si-a prelungit contractul cu Arsenal

Mijlocasul suedez Freddie Ljunberg a anuntat ca si-a prelungit contractul cu gruparea Arsenal Londra pana in 2009. “Sunt la Arsenal de cel putin sapte ani si sunt foarte fericit ca am semnat un nou contract”, a afirmat jucatorul suedez. Ljunberg, in varsta de 28 de ani, a castigat doua titluri de campion al Angliei si doua Cupe ale Angliei cu Arsenal, formatie la care evolueaza din 1998.

Cele mai citite

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...
Ultima oră
Pe aceeași temă