10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024

Flash

Disputa intre tineri

Tenismanul Florin Mergea il va intalni pe Horia Tecau in runda inaugurala a turneului challenger de la Tarzana (SUA), dotat cu premii in valoare totala de 50.000 de dolari. Castigatorul acestei partide va juca in faza urmatoare a competitiei cu invingatorul meciului dintre thailandezul Danai Udomchoke, cap de serie numarul 1, si americanul Scott Oudsema, beneficiar al unui wild-card. In proba de dublu perechea Mergea/Tecau va intalni in primul tur cuplul american Laporte/Roshan, care a acces pe tabloul principal dupa ce a jucat in calificari.

Nu se simte nici o “emulatie” in tenisul romanesc

Tenis Club Herastrau organizeaza in aceasta saptamana cea de-a patra editie a turneului de tenis masculin “McDonald's Trophy” si pe prima a intrecerilor feminine “Energy Holding Trophy”, ambele competitii fiind incluse in Circuitul International de tenis al Romaniei, inscris in calendarul ITF. Organizatorii au pus in joc 44 de puncte ATP, respectiv 46 puncte WTA, si premii in valoare de 10.000 de dolari, atat la baieti, cat si la fete, castigatorii urmand a primi cate 1350 de dolari. Pe tablourile principale figureaza 13 reprezentanti ai nostri la masculin, Victor Crivoi si Adrian Cruciat fiind desemnati capi de serie 1, respectiv 2, iar la feminin sunt inscrise 19 romance, cu Gabriela Niculescu cap de serie numarul 2. Ioan Tupa, directorul Tenis Club Herastrau, a tinut ieri sa accentueze importanta organizarii turneelor futures in intreaga tara, dar si sa remarce ca, in ciuda reorganizarii la varf a federatiei de specialitate, nu se simte inca nici o “emulatie” in tenisul romanesc.

Motociclete “balcanice” pe circuitul de la Gorgota

Pe circuitul international de motociclism de la Gorgota se va desfasura in perioada 23-24 iulie a 4-a etapa a Campionatului Balcanic, concomitent cu a 5-a etapa a Campionatului National de motocros si Cupa TCS editia a 5-a, etape organizate de Clubul Sportiv Dual Racing Team si Clubul Sportiv Top Cros TCS. Circuitul privat de motocros al CS Top Cros TCS este deschis in toata perioada anului pentru antrenamente si inchis cu 30 de zile inaintea Campionatelor Mondiale sau Europene.

La un pas de eliminare la masa verde

UEFA a decis ca partida FK Baskimi (Macedonia)-NK Zepce (Bosnia-Hertegovina), din turul intai preliminar al Cupei UEFA, sa fie castigata de gazde cu 3-0 la masa verde deoarece NK Zepce a folosit un jucator, Iljko Tomici, aflat in stare de suspendare, informeaza site-ul oficial al forului european. Partida disputata pe 14 iulie, in prima mansa a turului intai preliminar al Cupei UEFA, se incheiase cu scorul de 0-0. Forul european a sesizat ca jucatorul Iljko Tomici de la NK Zepce, care a evoluat in prima repriza a meciului, era in stare de suspendare. NK Zepce a cerut indulgenta din partea UEFA, dar forul european a raspuns ca este responsabilitatea clubului sa verifice situatia jucatorilor si a dat meci castigat cu 3-0 formatiei Baskimi.
Tomici este automat suspendat pentru mansa a doua a intalnirii dintre Zepce si Baskimi, care se va disputa pe 28 iulie, la Zenica. Zepce are timp pana joi sa faca apel.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă