9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024

Flash

Un jucator din Venezuela – dorit
la Poli Timisoara
Un site din Venezuela anunta ca gruparea Poli Timisoara este interesata de achizitionarea mijlocasului Ricardo David Paez, acesta fiind asteptat in Romania pentru a efectua vizita medicala. “In urmatoarele ore se asteapta ca Ricardo David Paez sa paraseasca fotbalul columbian pentru a se alatura formatiei Poli Timisoara, din prima liga din Romania. Internationalul venezuelan este dorit pentru o perioada de doi ani, cu posibilitate de prelungire pentru inca un an”, scrie sursa citata.
Ricardo David Paez a evoluat in sezonul trecut la formatia Deportivo Pereira, din Columbia. De-a lungul carierei el a mai jucat la echipe precum Standard Liege (sezonul 2000-2001) si formatia columbiana America Cali (2004). Ricardo Paez a fost titular in meciul disputat de Venezuela pe 4 iunie, pe teren propriu, in compania formatiei Uruguay, 1-1, in preliminariile Cupei Mondiale 2006.

Marius Stan: Bordeanu va reveni
la Poli Iasi
Presedintele clubului Politehnica Iasi, Marius Stan, a declarat ca jucatorul Valeriu Ionut Bordeanu este aproape de a semna un contract cu gruparea ieseana. “Am discutat cu jucatorul si in proportie de 90 la suta Bordeanu va semna cu Politehnica Iasi. El este jucator liber de contract si si-a manifestat dorinta de a evolua la Iasi. Mi-a spus ca, in cazul in care nu va prinde un transfer in strainatate, in cel mai scurt timp va semna un contract cu noi”, a declarat Marius Stan, care se afla de marti in Bucuresti. Bordeanu, in varsta de 28 de ani, care a evoluat ultima data la Craiova, a suferit in iarna o accidentare grava, care l-a tinut departe de teren pana in prezent. Desi avea contract cu formatia din Banie pana in luna decembrie 2007, la inceputul lunii iunie patronul echipei oltene, Dinel Staicu, a renuntat la serviciile acestuia, asa cum a facut si cu restul fotbalistilor cu contracte in valoare de peste 30.000 de dolari.

Pierre Wome a semnat cu Inter Milano
Fundasul camerunez Pierre Wome a semnat un contract pe un an cu gruparea Internazionale Milano, au anuntat oficiali ai clubului italian, citati de AFP. Wome, in varsta de 26 de ani, era liber de contract. Ultima echipa la care a evoluat a fost Brescia, pentru care a marcat trei goluri in 16 meciuri.

Kaladze va juca inca cinci ani la AC Milan
Fundasul georgian Kakha Kaladze, in varsta de 27 de ani, si-a prelungit cu cinci ani contractul cu gruparea AC Milan, informeaza cotidianul Gazzetta dello Sport. Jucatorul georgian, care evolueaza de cinci ani la gruparea italiana, era dorit de Chelsea Londra, in schimbul prelungirii imprumutului jucatorului argentinian Hernan Crespo la AC Milan. Potrivit sursei citate, este putin probabil ca Hernan Crespo sa ramana la Milan, desi acesta si-a exprimat in repetate randuri dorinta de a juca in continuare in Italia.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă