10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialFC Vaslui ramane fara victorie

FC Vaslui ramane fara victorie

Dupa 10 etape FC Vaslui este singura echipa care nu a simtit gustul victoriei in aceasta editie de campionat. Moldovenii au avut posibilitatea sa o faca in partida cu Otelul, un adversar in suferinta, mai la indemana echipei pregatite de Mircea Rednic, dar fostele vedete Sabin Ilie, Claudiu Raducanu si Cursaru au uitat tot ceea ce stiau cu cativa ani in urma, si au dat cu dreptul in stangul, s-au balbait si au ratat incredibil. Un meci slab, unde nota maxima pentru prestatia jucatorilor din ambele echipe ar putea fi, cu indulgenta, 5. Asa cum ne-a obisnuit inca din primele etape, finantatorul echipei din Vaslui, Adrian Porumboiu, a gasit din nou principalul vinovat in persoana presedintelui CCA, Ion Craciunescu, care-l toaca marunt cu ajutorul brigazilor de arbitri delegate la meciurile echipei pe care o conduce. Partida cu Otelul nu a facut exceptie si nu a fost lipsita de noi acuzatii, gazdele reclamand trei penalty-uri neacordate de arbitrul Serea.
Nu avem de gand sa judecam azi deciziile arbitrului Serea. Nu se poate insa, ca la fiecare meci disputat de FC Vaslui sa pui insuccesele numai pe seama arbitrilor si sa-i gasesti tapi ispasitori, sa nu vezi prestatia mult prea modesta a echipei. Dupa o declaratie de genul: “Ion Craciunescu are ceva impotriva lui Adrian Porumboiu, seful CCA sa lase disputele deoparte si sa ne dea voie sa jucam”, facuta de antrenorul Mircea Rednic, jucatorii au senzatia ca ei nu au nici o vina, ca echipa merge perfect, dar este sistematic furata de arbitri.
Oricat de mult adevar ar exista, el nu poate sa explice starea jalnica a echipei din Vaslui, care dupa zece etape a bifat numai trei egaluri si a pierdut sapte partide, a inscris trei goluri si a primit 15. Trupa lui Rednic cu multe nume mari, cu cele mai multe transferuri efectuate, nu merge si nu a mers nici cand pe banca tehnica a stat antrenorul Basarab Panduru.
Despre Otelul, nimic deosebit. Echipa se clatina, antrenorul Aurel Siunda nu are jucatori de valoare si improvizeaza. Orice punct castigat de galateni este considerat un succes.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă