14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialFC Vaslui - echipa cu cei mai multi straini

FC Vaslui – echipa cu cei mai multi straini

La Vaslui a fost sarbatoare. Debutanta in prima divizie, echipa vasluiana a fost prezentata publicului, in tribunele cochetului stadion municipal fiind prezenti aproape 8.000 de fani ai echipei “galben-verzilor”.
Antrenorul Basarab Panduru are la dispozitie cel mai exotic lot de jucatori din divizia A, 11 dintre ei fiind stranieri: trei sarbi Ð portarul Pesici, fundasul Pavlovici si mijlocasul Iovanovici, doi mijlocasi uruguayeni Ð Luis Adrian Marvares si Cabrera Horni, doi brazilieni Ð Nivaldo si Igor De Lima si, tot in linia de mijloc, un bulgar, Ivailo Kirilov, si un nigerian, M'Bemba Sylla. In atac, un moldovean, Viorel Frunza, si un croat, Sasa Brancevici.
Pentru finantatorul echipei, Adrian Porumboiu, cea mai importanta achizitie o reprezinta insa ex-stelistul Claudiu Raducanu.
In actuala trupa a lui Panduru se mai afla doar opt jucatori care au promovat FC Vaslui in primul esalon. Moldovenii sunt pusi pe fapte mari si promit ca surpriza sa vina chiar din prima etapa, cand intalnesc acasa Rapid.
Prezentarea echipei a fost urmata de un amical in care FC Vaslui a terminat la egalitate, 0-0 cu divizionara B Cetatea Suceava.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...
Ultima oră
Pe aceeași temă