9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialFC National vrea un om politic in conducere

FC National vrea un om politic in conducere

Presedintele Consiliului de Administratie al FC National, Constantin Iacov, a declarat, miercuri, ca doreste cooptarea unui om politic in structura organizatorica a gruparii din Parcul cu Platani. “In aceasta perioada avem contacte cu oameni politici importanti, pe care incercam sa-i atragem in CA. Inca nu ne-am hotarat asupra unei persoane”, a spus Iacov, care a precizat ca presedintele Tineretului Social-Democrat, Victor Ponta, este una dintre variante.
Iacov a afirmat ca pentru noul an isi doreste ca gruparea bancara sa repete rezultatele din acest tur de campionat. “Speram sa luam Cupa Romaniei sau sa terminam pe un loc cat mai bun. Momentan suntem multumiti”, a adaugat oficialul bancar.
Iacov alaturi de jucatorii Catalin Lita si Petrus Manta au vizitat un centru de plasament si au facut cadouri copiilor. Referitor la prezenta atacantului Petrus Manta, Iacov a spus ca acesta a fost bolnav de hepatita si, in functie de rezultatele analizelor pe care fotbalistul le va face in ianuarie, va fi oprit sau nu in lot.

“Cupa cu National, mai importanta decat titlul cu Steaua”
Lita a afirmat ca in anul 2006 isi doreste sa castige Cupa Romaniei alaturi de FC National. “Pentru mine ar insemna mai mult decat titlul pe care l-am castigat cu Steaua (n.r. – Lita a castigat titlul de campion national cu Steaua in sezonul 2000/2001), deoarece FC National este o echipa mai mica”, a spus mijlocasul “bancar”.
La un moment dat Lita si Manta, idolii orfanilor de la centrul de plasament, au creat doua echipe si au disputat un mini-meci in incinta casei de copii, in timp ce antrenorul secund, Marin Duna, s-a postat in fata unuia dintre brazii de Craciun, pentru ca acesta sa nu fie daramat de catre micii jucatori care s-au intrecut sa-si demonstreze talentele de fotbalisti.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă