Drum liber pentru Petrescu

Gigi Becali şi Mihai Stoica au îngropat securea răz­boiului şi, după ce ani de zile s-au atacat pe unde au putut, sunt acum gata să colaboreze din nou. Steaua e gata să deschidă un nou capitol „Mihai Stoica" ...

Share

Bogdan Costea 0 comentarii

22.09.2010 - 19:56

Gigi Becali şi Mihai Stoica au îngropat securea răz­boiului şi, după ce ani de zile s-au atacat pe unde au putut, sunt acum gata să colaboreze din nou.

Steaua e gata să deschidă un nou capitol „Mihai Stoica" în Ghencea. După trei ani de la alungarea lui Meme, Gigi Becali e gata să îl ierte pe cel pe care l-a acuzat că l-ar fi jecmănit de bani, să şteargă totul cu buretele şi să îl aducă din nou la cârma clubului pe cel cu ajutorul căruia a înregistrat cele mai mari performanţe din ultimii ani. Două au fost, se pare, argumentele decisive: primul, faptul că Dan Petrescu şi Cosmin Olăroiu, antrenori care sunt principalii favoriţi să preia Steaua, s-au simţit cel mai bine în Ghencea avându-l alături pe Meme şi, al doilea, că Anghel Iordănescu, devenit peste noapte principalul sfătuitor al finanţatorului din Pipera, a fost cel care l-a sfătuit pe Becali să îl reprimească pe Stoica.

De la Strasbourg, despre Steaua

Gigi Becali stă ca pe ace la Strasbourg, acolo unde se află în calitatea sa de parlamentar european, aşteptând să revină la Bucureşti pentru a se ocupa de Steaua. „Da, este posibil ca Meme să se întoarcă. Este adevărat că am vorbit cu el, dar asta nu înseamnă neapărat că, gata, am bătut palma. Eu mi-aş dori să se întoarcă, pentru că în felul acesta aş da lumii un mesaj de pace. Puiu Iordănescu mi-a zis şi el de Stoica şi cred că ar fi cât se poate de nimerit acum la Steaua. Îi ştie pe jucătorii de la Urziceni, ar vorbi cu ei, i-ar ajuta să se integreze", a declarat Becali. „O să mă văd cu el când revin în ţară. Îmi zicea că nu ar vrea să afle presa, dar nu văd de ce ar trebui să ne ascundem. Doar nu facem ceva ilegal", a concluzionat finanţatorul.

Şi Anghel Iordănescu e de părere că locul lui Stoica este la Steaua. „Am avut o discuţie cu Becali în care m-a întrebat ce părere am de Meme Stoica. Eu i-am zis că este unul dintre cei mai buni manageri, că poate ajuta mult Steaua, mai ales că îi cunoaşte foarte bine pe jucătorii Urziceniului. I-am zis să-l aducă la Steaua, dacă vrea performanţă şi dacă poate să treacă peste conflictul cu el. Mi-am dat seama că Gigi este un om cu frică de Dumnezeu, care nu este rănchiunos şi care vrea performanţă la Steaua", a declarat Generalul. Oricum, până la venirea lui Meme, Petrescu sau Olăroiu, Steaua va fi condusă azi, la meciul de cupă cu Gaz Metan Craiova, pentru prima oară, de antrenorul Eduard Iordănescu.  

Citește totul despre:

Comentarii