9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialDinamo are azi cel mai important meci al verii

Dinamo are azi cel mai important meci al verii

Dinamo s-a deplasat aproape 450 de kilometri, cu trenul si cu autocarul, pana in localitatea La Baule, pentru a invinge fara drept de apel fosta campioana a Frantei, FC Nantes, cu 2-0. Vicecampioana noastra da semne ca trecerea la noul sistem de joc impus de antrenorul Ioan Andone da roade. In Franta, in primul amical al cantonamentului, Andone a folosit o formula de echipa care are mari sanse sa fie titulara in sezonul viitor: Gaev – Daouda, Tamas, Moti, Pulhac – Florentin Petre, Margaritescu, Plesan, Vlad Munteanu – Claudiu Niculescu, Florin Bratu. Pana la final, au mai intrat I. Balan, Grigorie, Baltoi, Zicu, Pacurar, Chihaia, L. Goian, Ad. Cristea si R. Stefan, iar in aceasta insiruire de nume este de mentionat faptul ca nu se afla nici un portar, semn ca, dupa despartirile de Stelea si Cristi Munteanu, trupa “cainilor” are probleme pe acest post, acolo unde Gaev e acum “senator de drept”.
Alaturi de portarul din Belarus, fundasul Moti a fost singurul dinamovist care a evoluat toate minutele. Referitor la acest joc mai trebuie facuta o precizare: FC Nantes se afla intr-o faza mai avansata a antrenamentelor si a pregatirii pentru viitorul sezon, care in Franta va incepe cu o saptamana mai devreme decat in Romania.

“Turul” continua cu Lille

Dupa meciul cu FC Nantes, “turul” Frantei pe care il face Dinamo va continua azi, cand “cainii” vor juca cu OSC Lille, nimeni alta decat vicecampioana Frantei. Jocul va avea loc in localitatea Le Touquet, situata la 40 de kilometri de Lille, si va incepe la ora 19.45.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă