10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialCosmin Contra a debutat la Getafe

Cosmin Contra a debutat la Getafe

Fundasul Cosmin Contra a debutat oficial la echipa Getafe, care a obtinut o victorie in deplasare, scor 2-0, in partida cu Espa–ol Barcelona, in prima etapa a sezonului 2005/2006 al campionatului Spaniei. Contra a fost integralist, in timp ce atacantul Gheorghe Craioveanu a fost rezerva.
In Grecia, echipa Akratitos Atena, antrenata de Ilie Dumitrescu si la care evolueaza portarul Bogdan Stelea, a invins pe teren propriu, cu scorul de 3-1, formatia Iraklis Salonic, intr-un meci din prima etapa a campionatului Greciei. Tot in campionatul elen, formatia Larissa, cu mijlocasul Denis Serban integralist, a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, in deplasare, in compania echipei Panionios Atena. Formatia FC Zurich, cu jucatorii Mihai Tararache si Iulian Filipescu titulari, a invins, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, echipa Schaffhausen, in etapa a VII-a a campionatului Elvetiei.
Mijlocasul Constantin Galca a fost integralist la Almeria in partida pierduta, duminica, in deplasare, cu scorul de 0-3, in fata formatiei Numancia, in etapa inaugurala din Segunda Division.

7 din 7 pentru Lucescu

Sahtior Donetk, antrenata de Mircea Lucescu, a invins pe teren propriu, cu scorul de 3-1, formatia Metalurg Zaporoje, intr-un meci din etapa a VII-a a campionatului Ucrainei.
Mircea Lucescu i-a folosit titulari pe Flavius Stoican, Razvan Rat si Ciprian Marica, in timp ce Cosmin Barcauan a fost rezerva. Marica a fost inlocuit in minutul 56 cu Brandao, iar Rat a parasit terenul in minutul 71, lasandu-i locul lui Sevciuk.
Dupa sapte etape, Sahtior Donetk continua sa conduca in clasament cu 21 de puncte si este urmata de Dinamo Kiev (14 puncte, sase meciuri) si Volin Lutk (14 puncte).

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă