9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialContra, mijlocas la inchidere la Atletico

Contra, mijlocas la inchidere la Atletico

Jucatorul Cosmin Contra a evoluat o repriza pentru Atletico Madrid in meciul amical castigat, cu scorul de 3-0, in fata formatiei engleze MK Dons, informeaza site-ul oficial al gruparii madrilene. Contra a intrat pe teren in minutul 47, in locul lui Luccin.
Golurile echipei Atletico Madrid au fost marcate de Luccin '10, Arizmendi '21 si Fernando Torres '59. Cotidianul “Mundo Deportivo” noteaza ca romanul Contra a fost folosit pe postul de mijlocas la inchidere.

Atac la Davids

Cosmin Contra a declarat ca fotbalistul echipei Tottenham Hotspurs Edgar Davids este un “om putin psihopat, violent si razbunator”, informeaza SkySports, citand News of The World.
“Davids se crede mult mai important si mai special decat este. Este arogant si da impresia ca toti ceilalti sunt egali cu zero. Noul sau club ar trebui sa fie atent, Davids este putin psihopat, este un om violent si razbunator”, a spus Contra, pentru News of the World.
Contra si Davids au avut un conflict in perioada in care fotbalistul roman evolua la AC Milan, iar cel olandez la Juventus Torino. Contra si Davids au fost eliminati in minutul 4 al partidei dintre AC Milan si Juventus, din cadrul trofeului “Tim”, disputat la Trieste pe 31 iulie 2002. Incidentul a inceput dupa ce Davids l-a faultat pe Gennaro Gattuso si a continuat pe tunelul ce ducea la vestiare.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă