10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialChelsea, din nou eliminata

Chelsea, din nou eliminata

“Barca se califica precum o campioana”, scrie cotidianul Sport, dupa ce echipa FC Barcelona a acces in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, eliminand formatia Chelsea. Sport noteaza ca pe stadion au fost prezenti 98.436 de spectatori, un adevarat record pentru FC Barcelona de cand functia de presedinte este asigurata de Joan Laporta. “Echipa a jucat foarte bine. Este mereu greu sa joci impotriva unor echipe periculoase precum Chelsea. Am fost concentrati pana la final. Noi am facut doar cateva greseli tactice. Toti trebuie felicitati, la fel ca si suporterii”, a declarat antrenorul Frank Rijkaard.
Cotidianul Sport reaminteste ca tehnicianul echipei Chelsea, Jose Mourinho, si-a tinut promisiunea si a iesit pe teren inaintea jucatorilor, pentru ca presiunea publicului sa apese pe umerii sai.
“Calificati! Barcelona este in sferturile de finala, dupa ce a dat o noua lectie de fotbal echipei Chelsea, una din cele mai bune formatii din Europa, intr-un meci in care a stralucit un jucator: Ronaldinho. Brazilianul a dat un nou gol de vis”, mai scrie Sport.
“Opera de maestru”, a scris El Mundo Deportivo, care a notat ca Frank Rijkaard i-a demonstrat lui Jose Mourinho ca si el stie sa joace la rezultat. “Se poate spune ca FC Barcelona a invins pe Chelsea chiar cu armele englezilor”, scrie El Mundo Deportivo.
“Abramovici incepe sa inteleaga ca nici cu toti banii din lume nu poate cumpara LC. Aseara, din tribunele stadionului Camp Nou, magnatul rus a asistat la a doua eliminare consecutiva a echipei sale din lupta pentru suprematia continentala. Ii ramane consolarea castigarii campionatului. Insa, daca ar fi un patron responsabil, ar trebui sa-l cheme in biroul sau pe Mourinho si sa-l intrebe de ce nu reuseste sa aduca LC pe Stamford Bridge”, scrie AS.

“Inima” lui Juve

Gazzetta dello Sport de miercuri noteaza ca Juventus Torino a obtinut o calificare “cu inima” in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce a eliminat formatia Werder Bremen printr-un gol marcat in minutul 88. “Incredibilul Juventus”, scrie Il Giorno, in timp ce titlul din La Stampa este “Juve – ultima respiratie”. “Voce di Milano” noteaza ca “Destinul a impins pe Juventus in sferturi, in timp ce Corriere Canadese scrie “Greseala germana – miracol italian”, referindu-se la greseala facuta de portarul echipei Werder Bremen la golul de 2-1 marcat de Emerson in minutul 88.
“A fost o victorie meritata, chiar daca a venit in urma unei greseli a portarului lor. Werder este o echipa buna. Norocul a fost de partea noastra la greseala portarului lor, care pana atunci facuse minuni”, a spus dupa meci antrenorul Fabio Capello.
Brazilianul Emerson considera ca aceasta calificare reprezinta pentru Juventus un semn al destinului. “Cannavaro mi-a strigat "Puma, Puma" (porecla lui Emerson) si in acel moment m-am trezit cu mingea la picior si am trimis-o in plasa. Noi am facut un meci bun, dar, mult timp, nu am fost capabili sa transformam ocaziile in gol. Cand te califici in asemenea mod, este un semn al destinului pentru continuarea competitiei”, a spus Emerson.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă