9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialAzi, agitatie mare pe Otopeni

Azi, agitatie mare pe Otopeni

Delegatia echipei Feyenoord, adversara Rapidului in turul I al Cupei UEFA, soseste azi la pranz (ora 12:30) in Romania, echipa olandeza avand programat antrenamentul oficial pe stadionul "Giulesti-Valentin Stanescu” in aceeasi zi, de la 19:00, ora meciului de joi seara. De la ora 18:30 la stadion este programata conferinta de presa a antrenorului olandez Erwin Koeman. Feyenoord a anuntat ca va juca la Bucuresti in acelasi echipament folosit si in partida tur de la Rotterdam. Olandezii au rezervat aproximativ 100 de bilete pentru suporterii lor.
Tot azi, in jurul orei 10, dinamovistii vor pleca spre Liverpool in vederea jocului retur cu Everton, care va avea loc maine de la ora 22 (ora Romaniei). Din lot vor lipsi Claudiu Niculescu si Guso, ultimul – accidentat stupid la antrenamente.
Chiar daca joaca acasa returul cu Valerenga, Steaua se va deplasa pentru acest meci la Constanta, terenul sau fiind suspendat un meci de catre UEFA. Bucurestenii vor ajunge pe liotoral azi, la prima ora a diminetii, si vor sta la hotelul “Iaki” apartinandu-i lui Gica Hagi.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă