10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialAlarma cu bomba la plecarea Stelei in Italia

Alarma cu bomba la plecarea Stelei in Italia

Steaua a avut parte de o plecare “deosebita” in turneul din Italia. Ieri, cu cateva minute inainte de sosirea membrilor delegatiei, s-a declansat o alarma creata de descoperirea unui pachet suspect. Toate persoanele din incinta Aeroportului “Henri Coanda” au fost evacuate, inclusiv angajatii FC Steaua care se ocupau de transportul bagajelor si de formalitatile vamale, care au fost nevoiti sa astepte afara pana a fost rezolvata problema.
Componentii echipei Steaua Bucuresti au plecat in Italia pentru un stagiu de pregatire la Montecatini, care se va incheia pe 21 ianuarie. Delegatia stelista, condusa de presedintele Marius Lacatus, numara 32 de persoane, dintre care 24 de jucatori: Cernea, Toma – portari; Dorin Goian, Daniel Balan, Radoi, Nesu, Eugen Baciu, Petre Marin, Ogararu, Alexandru Tudose, Ghionea – fundasi; Enescu, Nicolae Dica, Bostina, Nicolita, Paraschiv, Lovin, Cristocea, Razvan Ochirosii – mijlocasi; Oprita, Iacob, Andrei Cristea, Litu, Dinita – atacanti. Nu au facut deplasarea in Italia portarul Cezar Lungu, fundasul Alexandru Filip si atacantul Valentin Simion. De asemenea, nu mai fac parte din lotul echipei Steaua portarul Vasili Hamutovski si mijlocasul Florentin Dumitru.
Primul sosit la aeroport a fost antrenorul Cosmin Olaroiu, urmat de atacantul Laurentiu Dinita, ceilalti componenti ai lotului si presedintele Marius Lacatus venind cu autocarul. Mijlocasul Banel Nicolita l-a rugat pe un angajat al aeroportului sa-i cumpere integrame, in timp ce Nicolae Dica s-a grabit sa-si cumpere ziare.
Inainte de meciurile cu SC Heerenveen din 16-imile Cupei UEFA, care se vor disputa pe 15 si 23 februarie, stelistii vor mai efectua un turneu de pregatire, in Cipru, intre 24 ianuarie si 4 februarie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă