10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecial"Plec, dar revin la echipa!"

"Plec, dar revin la echipa!”

Tehnicianul italian Roberto Landi ramane antrenor principal la FC National si a precizat ca va parasi pentru cateva zile echipa doar pentru a-si rezolva niste probleme personale in Italia. “Am o problema personala si am convenit cu conducerea clubului ca duminica sa plec acasa. Am o serie de probleme de ordin familial, legate de studiile fiului meu. Este o vizita normala, pe care un tata si un sot o face familiei in Italia, pentru ca sunt la 1.500 km distanta si in ultimele zile a intervenit o problema care trebuie sa fie rezolvata. Nu am plecat inaintea meciului (n.r. – cu CFR Cluj), fara stirea nimanui, asa ca nimeni nu poate spune nimic. Nu vad de ce se creeaza o problema care de fapt nu exista”, a explicat Landi, care a adaugat ca va reveni in Romania marti.
Italianul a dezmintit informatiile aparute in presa sportiva, potrivit carora ar fi avut loc un conflict intre jucatorii pe care ii pregateste si preparatorul fizic Lega Urbano, apreciind ca in ultima perioada s-a incercat destabilizarea echipei FC National. “Intr-o echipa sunt 25-27 de jucatori, iar noi facem programarea pregatirii fizice in functie de o lista alcatuita de medicul nostru, in care sunt trecute problemele jucatorilor. In functie de aceste problerme decidem cum vor lucra. Astfel, daca atunci 11 jucatori nu s-au antrenat alaturi de ceilalti 11, este o problema exclusiv tehnica. Eu intotdeauna am spus lucurile asa cum s-au petrecut, iar daca spun ca nu a fost nici o problema intre jucatori si preparatorul fizic inseamna ca asa a fost. Cred ca se incearca sa creeze probleme in interiorul unei echipe care incepe sa deranjeze, pentru ca obtine rezultate, pentru ca investitiile incep sa dea roade. Avem insa jucatori profesionisti”, a declarat Landi.
La conferinta de presa a participat si presedintele Consiliului de Administratie al FC National, Constantin Iacov, care a subliniat faptul ca gruparea “bancara” nu are nici un fel de problema interna. “Nu avem nici o problema la club. Nu sunt probleme nici cu banii, salariile sunt platite la zi, din punct de vedere tehnic domnul antrenor Landi se ocupa foarte bine. Dar inainte de fiecare meci apar diverse informatii. Ca pleaca domnul Landi, ca nu avem curent… Mereu se intampla cate ceva la FC National. Noi ne facem treaba, iar cat timp in interiorul clubului nu sunt discutii, nu vad de unde ies aceste probleme”, a declarat oficialul clubului National.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă