9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecial"Plesan nu are nici 5% din valoarea lui Andrei Ionescu!"

“Plesan nu are nici 5% din valoarea lui Andrei Ionescu!”

Universitatea Craiova revine, incet-incet, la viata. Dupa o retrogradare trista, dupa tot felul de incurcaturi privind patronul, patronii sau conducerea, cum vreti sa o luati, dupa ce a trecut peste socul de a pierde in numai cateva saptamani aproape o echipa intreaga, oltenii prind din nou glas.

Ei si Chelsea

Totul se datoreaza parcursului bun din campionatul Diviziei B, acolo unde se afla deja pe primul loc, cu cinci victorii din cinci posibile, fara gol primit – “numai noi si Chelsea avem numai victorii si nu am primit gol!”, se lauda oltenii – ca si, acum, eliminarii din Cupa Romaniei a unei formatii bune din Divizia A, revelatia CFR Cluj. De aici si pana la revenirea in forta cu unele declaratii asa-zis “incendiare” nu e decat un pas pe care Adrian Mititelu l-a facut cu mare lejeritate. “Ma bucur ca a inscris Andrei Ionescu. Asteptam de mult aceasta reusita din partea lui. Este golul care-l descatuseaza si care-i va da aripi. Multi, in urma cu doua luni, ma credeau nebun atunci cand il comparam cu Ilie Balaci. Insa a demonstrat acest lucru. Multi mi-au zis ca, fara Plesan si fara ceilalti, Craiova va ajunge in Divizia C. Va spun ca Plesan nu are nici cinci la suta din talentul si valoarea lui Andrei Ionescu! Avem 20 de jucatori peste Plesan si cei care au plecat. Acum sa-i aud pe cei care au prevestit ca Universitatea va ajunge in Divizia C, gen Camataru, Nedelescu sau Solomon. Inca o data va spun ca pe Craiova nu are cine sa o invinga in Divizia B si vom promova fara probleme”, a spus Mititelu, un patron mai mult decat fericit.

Dezamagire la Cluj

CFR Cluj a avut un parcurs excelent in Cupa UEFA-Intertoto si a inceput foarte bine campionatul, asa ca eliminarea de la Craiova nu putea sa “cada” bine ardelenilor. “Sunt dezamagit, dar, de ce sa nu recunosc, Craiova a fost mai buna decat noi in acest joc – a spus presedintele lui CFR, Iuliu Muresan. Nu s-a vazut nici o diferenta, desi Universitatea joaca in Divizia B, iar noi in Divizia A. Felicit Craiova si, daca joaca asa cum a facut-o azi, cred ca s-au alungat acele speculatii ca s-au facut aranjamente, ceea ce eu oricum nu am crezut. Le urez sa revina in Divizia A, deoarece orasul merita, iar pe stadionul de care dispune merita sa se joace meciuri de Divizia A”. La randul sau, antrenorul-jucator Dorinel Munteanu era si el suparat pentru eliminare. “In primul rand de rezultat sunt dezamagit, dar pot sa recunosc ca am avut in fata o echipa buna, care a practicat un joc foarte pragmatic. Noi ne-am propus sa trecem mai departe in Cupa, dar nu am reusit si vom analiza tot ce am facut. Desi am avut un start bun de campionat, totul se poate schimba intr-o zi, cand ai in fata o echipa bine organizata”, a afirmat Munteanu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă