11.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSportSorin Roşca Stănescu a fost exclus din PNL

Sorin Roşca Stănescu a fost exclus din PNL

Biroul Politic al PNL a votat, luni, excluderea senatorului Sorin Roşca Stănescu din rândurile partidului cu 47 de voturi pentru şi 5 împotriva.

Sorin Roşca Stănescu i-a rugat pe colegii săi liberali, ca indiferent de rezultatul votului, să nu îl judece foarte aspru.

“Le-am spus colegilor liberali că niciun senator nu poate verifica conturi bancare cu atât mai mult cu cât acele virări de bani sunt subiectul unei anchete care stă la Parchet din luna martie. Tăcerea Parchetului m-a determinat să dau crezarea documentelor FACIAS. Nu avem încă nicio anchetă făcută de Parchet, ci un simplu comunicat, iar opinia publică cred că este interesată de aflarea adevărului”, a declarat Sorin Roşca Stănescu.

Citeşte şi: Băsescu despre SRS: Ce ghinion! Să cazi exact pe o firmă despre care preşedintele ştia!

Senatorul liberal a negat orice implicare a lui Crin Antonescu într-un complot care a avut ca scop descreditarea lui Traian Băsescu.

“Le-am mai spus colegilor că în toată istoria aceasta nu a existat nicio legătura între mine şi Voiculescu, Stroe, Antonescu şi alţi domni vehiculaţi de presă că ar fi implicaţi într-un complot”, a precizat SRS.

 


// <![CDATA[
www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player';
if(typeof flowplayer == 'undefined') {
document.write('’);
document.write(”);
}
var domain = document.domain;
var domain_split = domain.split(‘.’);
var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];
document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/e13109c09d28facd48cbeb74ee616516/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));
// ]]>


content channel

 

Citeşte şi: SRS: Am crezut că documentele sunt adevărate

Sorin Roşca Stănescu a mai declarat că va susţine în continuare Partidul Naţional Liberal şi pe Crin Antonescu.

“Este o înfrângere a mea faptul că nu se confirmă autenticitatea acestor documente, dar eu zic să aşteptăm să aflăm rezultatele anchetei. Nu cred în cifra 13, dar cred că atunci când ieşi pe piaţă cu foarte multe dezvăluiri şi când eşti incisiv, rişti să mai cazi şi în capcane. Am luptat şi lupt împotriva unui sistem ticălos şi există întotdeauna tendita de a elimina din sistem personajele incomode” a conchis Sorin Roşca Stănescu.

Cele mai citite

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...
Ultima oră
Pe aceeași temă