23.6 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăSportSorin Grindeanu, în continuare președintele PSD Timiș, deși Comitetul Executiv Național a...

Sorin Grindeanu, în continuare președintele PSD Timiș, deși Comitetul Executiv Național a votat pentru excluderea lui, în luna iunie

Fostul premier Sorin Grindeanu este în continuare preşedinte al PSD Timiş, potrivit reprezentanților filialei, care precizează că nu au primit decizia de excludere din partid, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al PSD Timiş, Lucian Ursuleţu, a declarat, joi, că Sorin Grindeanu este considerat în continuare preşedinte al filialei judeţen, întrucât decizia de excludere a fostului premier, luată în Comitetul Executiv Naţional al PSD, în luna iunie, nu a ajuns la organizaţia din care Sorin Grindeanu face parte.

„Până în acest moment, nu am primit la organizaţia Timiş şi nici la organizaţia 139, din care face parte Sorin Grindeanu, acea decizie a Comitetului Executiv Naţional al PSD, de excludere. Din punctul nostru de vedere, Sorin Grindeanu este în continuare preşedinte al PSD Timiş. O declaraţie dată la televizor nu ţine loc de document oficial”, a afirmat Lucian Ursuleţu.

Sorin Grindeanu este membru al PSD timp de 21 de ani şi ocupă funcţia de preşedinte PSD Timiş

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă