6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportSorana Cîrstea s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Lyon

Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Lyon

Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Lyon după ce a reușit să o învingă pe unguroaica Anna Bondar, cu 6-3, 6-3. Meciul a durat în jur de o oră şi 24 de minute.

Românca a început bine jocul. A trecut la conducere (2-0), dar Bondar a revenit repede și a egalat-o pe româncă. A urmat o serie de trei break-uri, două reuşite de Sorana, care a închis primul set cu 6-3. Primele trei ghemuri din setul al doilea au fost tot atâtea break-uri (două ale româncei), Cîrstea conducând ostilităţile până la final, când a încheiat conturile cu un nou break: 6-3, scrie Agerpres.

Atât Sorana Cîrstea cât și Anna Bondar au reușit câte 4 aşi. Românca noastră a făcut 2 greșeli duble, în timp ce Bondar 5.

După acest meci, Sorana Cîrstea și-a asigurat 8.145 de euro și 110 puncte WTA. Următorul meci îl va juca contra ucrainencei Daiana Iastremska, în vârstă de 21 de ani și locul 140 WTA.

Premiile totale pentru acest turneu ajung la 193.127 de euro.

Urmărește România Liberă pe Facebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă