Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Simona Halep

Simona Halep, invitată de Iohannis la Cotroceni, explică de ce nu a fost lăsată să intre

Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din România și din lume, recunoaște că a fost invitată de președintele Iohannis la Cotroceni, dar n-a fost lăsată să intre.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

26.12.2017 - 11:41

Simona Halep primise o invitaţie oficială din partea preşedintelui Klaus Iohannis, pentru a asista la parada militară de la Arcul de Triumf și pentru a participa la recepția organizată în seara zilei de 1 Decembrie 2017 la Palatul Cotroceni.

”La parada din timpul zilei nu am putut să mă duc pentru că aveam antrenament și am anunțat din timp. Seara am anunțat că mă duc, m-am dus, dar nu aveam invitația printată și nu s-a putut să intru. Nu am avut nici loc de parcare, dar nu a fost nicio problemă, nu m-am supărat. Nu am reușit să intru și mi-a părut rău”, a declarat Simona Halep la postul Antena 3.

Acest incident penibil fusese relatat inițial de Ilie Năstase.

La recepția de la Palatul Cotroceni, din seara zilei de 1 Decembrie, au participat aproximativ 600 de persoane.

Comentarii

loading...