16.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024
AcasăSportSimona Halep, invitată de Iohannis la Cotroceni, explică de ce nu a...

Simona Halep, invitată de Iohannis la Cotroceni, explică de ce nu a fost lăsată să intre

Simona Halep primise o invitaţie oficială din partea preşedintelui Klaus Iohannis, pentru a asista la parada militară de la Arcul de Triumf și pentru a participa la recepția organizată în seara zilei de 1 Decembrie 2017 la Palatul Cotroceni.

”La parada din timpul zilei nu am putut să mă duc pentru că aveam antrenament și am anunțat din timp. Seara am anunțat că mă duc, m-am dus, dar nu aveam invitația printată și nu s-a putut să intru. Nu am avut nici loc de parcare, dar nu a fost nicio problemă, nu m-am supărat. Nu am reușit să intru și mi-a părut rău”, a declarat Simona Halep la postul Antena 3.

Acest incident penibil fusese relatat inițial de Ilie Năstase.

La recepția de la Palatul Cotroceni, din seara zilei de 1 Decembrie, au participat aproximativ 600 de persoane.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă